Date2

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:00:26

rss

αναζήτηση

makripano

Τί… τρελαίνει τον δύο φορές αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο Σαρωνικού – tiktoker, Γ. ΣωφρόνηΑλλάξτε μέγεθος

sofronis fun

Αίσθηση κάθε άλλο παρά θετική έχει προκαλέσει το βίντεο που ανάρτησε ως επίδοξος tiktoker ο πρ. δήμαρχος Σαρωνικού και εκ νέου ηττηθείς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, Γιώργος Σωφρόνης.

Σε μία προσπάθειά του να αποδείξει ότι καθόλου δεν ενοχλήθηκε από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του σε διάστημα τεσσάρων ετών ο πρώην αυτοδιοικητικός δημοσιοποίησε βίντεο έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, στη διάρκεια του οποίου αναζητεί τον… λύκο.

Βέβαια η προσπάθεια της συγκεκριμένης αναζήτησης αποδεικνύεται αποτυχημένη αφού παρά τις προσπάθειες του ο λύκος αυτός δεν εμφανίζεται, κάνοντας αρκετούς να θεωρούν ότι το συμπαθές τετράποδο είναι άφαντο όπως και η νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ο αναζητών να εντείνει τις προσπάθειές του, έρχεται ως από μηχανής θεά η σύζυγος του αναζητούντος για να εξηγήσει τί ακριβώς συμβαίνει.

Λέει χαρακτηριστικά η κα Σωφρόνη: «Ακούστε να δείτε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν παραιτείσαι από την αυτοδιοίκηση. Όταν παραιτείσαι λοιπόν από την αυτοδιοίκηση μουρλαίνεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν θα σε κυνηγάνε για τη λακκούβα, για τη σακούλα, γιατί η θάλασσα είναι βρώμικη, γιατί δεν είναι εκεί η ομπρέλα, γιατί την πήρε ο αέρας, γιατί δεν έχεις το καλαθάκι, γιατί δεν έχεις τη σήμανση, γιατί…, μπορώ να αραδιάσω πάρα πολλά, έχω λίστα μεγάλη. Αυτά παθαίνεις όταν πια συνειδητοποιείς ότι δεν θα ασχολείσαι με αυτά. Τρελαίνεσαι. Και ψάχνει τον λύκο».

Με τον γνώριμο τρόπο της η πρώην κυρία δημάρχου κάνει σαφές ότι όλα αυτά που δημιουργούν συνθήκες για μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής κάθε πολίτη, δεν ανήκουν πλέον στη σφαίρα ενδιαφέροντος του συζύγου της (ουδείς γνωρίζει εάν η συγκεκριμένα… τρέλα αφορά και την ίδια) έστω κι αν προεκλογικά πάσχιζε να πείσει τους πάντες ότι γι’ αυτά αγωνιζόταν και ήθελε εκ νέου την καρέκλα του δημάρχου.

Και να σκεφτεί κανείς πως αν ανατρέξει στα βίντεο του tiktoker αποτυχόντος υποψηφίου δημάρχου θα διαπιστώσει ότι σε αυτά περιλαμβάνονται και νουθεσίες προς τους δημότες του στυλ «από το πρόγραμμα θα μας κρίνετε και όχι αν είμαστε νέοι ή κοπέλες».

Και η αλήθεια είναι πως οι δημότες άκουσαν τον κ. Σωφρόνη και έκριναν και τον ίδιο από το πρόγραμμά του οδηγώντας τον στην ήττα με μοναδική πλέον αποστολή την αναζήτηση ενός λύκου ο οποίος όμως δεν μπορεί να βρεθεί…

Και μια λεπτομέρεια με ξεχωριστή αξία: Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του επίδοξου tiktoker περίπου στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας αλλά έχει «μαγνητοσκοπηθεί» βραδινή ώρα, ίσως δηλαδή και την ώρα που οι δημότες Σαρωνικού άνοιγαν την αγκαλιά τους για να υποδεχθούν την ελπίδα για τον τόπο τους, στο πρόσωπο του μεγάλου νικητή των δημοτικών εκλογών, Δημήτρη Παπαχρήστου!

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια