Προβληματισμός στο επιτελείο Πέτσα για την απογοητευτική συμμετοχή πολιτών στην εκδήλωση της Παλλήνης
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 11:42
- Ημερομηνία Δημοσίευσης
Φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει ότι έχει σχέση με την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος, κατέβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη.
Βέβαια η μαζικότητα των πολιτών και των στελεχών της ΝΔ που δήλωσαν παρόντα στην εκδήλωση μάλλον απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί ενώ οι απουσίες εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού, οικονομικού και κοινωνικού κόσμου της Ανατ. Αττικής ήταν πολύ περισσότερες από τις παρουσίες.
Ο κ. Πέτσας υπενθύμισε στους παρισταμένους ότι ζει επί 17 χρόνια στον Δήμο Διονύσου χωρίς όμως να διευκρινίζει τί ήταν αυτό που τον έσπρωξε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια μόλις τους τελευταίους έξι μήνες, και αφού δεν κατάφερε να πλασαριστεί μεταξύ των υποψηφίων της Φθιώτιδας λόγω της εκ Δομοκού καταγωγής του.
Στη διάρκειας 14 λεπτών ομιλία του αναφέρθηκε στα γενικότερα πολιτικά θέματα ενώ επιχείρησε να δείξει ότι γνωρίζει και τα τοπικά ζητήματα χωρίς όμως θεαματικά αποτελέσματα.
Εντύπωση για παράδειγμα προκάλεσε η αναφορά του στην αναγκαιότητα… λύσης του προβλήματος των δασωμένων αγρών, παρά το γεγονός ότι αυτό έχει λήξει από τον Οκτώβριο του 2022 μετά από ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις υπουργών, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της περιοχής.
Επίσης προσπάθησε να επενδύσει στις επιχειρηματικές «αφίξεις» της Microsoft σε Σπάτα και Κορωπί, ξεχνώντας βέβαια την αποτυχία που σημειώθηκε σε ό,τι αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις στο Λαύριο.
Αξιοσημείωτη εξάλλου υπήρξε η αναφορά του στο σχέδιο νόμου για τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου, του οποίου όμως η πατρότητα ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών και στο οποίο …προώθησε και ρυθμίσεις για τις χρήσεις γης που είναι αρμοδιότητα άλλου χαρτοφυλακίου.
Κατά γενική πάντως ομολογία η εκδήλωση «γνωριμίας» του κ. Πέτσα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα παρά τις φιλότιμες επικοινωνιακές προσπάθειες που καταβλήθηκαν και παρά τη στήριξη που του παρέχουν και κομματικά στελέχη τα οποία θα έπρεπε να κρατούν ισορροπίες στη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν από τις εθνικές εκλογές.
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
Σχόλια