Date2

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 07:26:40

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Παιανίας: Ένα βήμα πριν από την οριστική ένωση!



Αλλάξτε μέγεθος

ota madis

Σε… σάρκα μία φαίνεται να έχουν ενωθεί οι δύο διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις που σχηματίζουν την διοίκηση Μάδη στον Δήμο Παιανίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το e-ota.gr.

Και συνεχίζει: «Η συνεργασία που ξεκίνησε μετεκλογικά, λόγω του πειράματος Κλεισθένη, στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε μόνο θετικά αποτελέσματα.

Στον συγκεκριμένο δήμο και έργο έχει παραχθεί τα τελευταία τρία χρόνια και οι γκρίνιες λείπουν ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μετά τον εορτασμό του πολιούχου της Παιανίας Αγίου Αθανασίου δείχνουν πως η ομάδα είναι πιο δεμένη – αλλά και διευρυμένη- από ποτέ!

Και επειδή συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει, εκείνο που μοιάζει να λείπει είναι η ανακοίνωση για μια κοινή κάθοδο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση».

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια