Date2

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 12:56:54

rss

αναζήτηση

makripano

Βουλιαγμένη: Αναστάτωση στη ΝΔ από «αντισυγκέντρωση» σε δείπνο βουλευτή με τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ 3Β

Αλλάξτε μέγεθος

nd vouliagmeni

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας το απίστευτο σκηνικό της... αντισυγκέντρωσης και μάλιστα από άλλα στελέχη του κόμματος σε δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλιαγμένη, ο βουλευτής Αν. Αττικής του ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου στα νεοεκλεγμένα μέλη της ΔΗΜΤΟ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σε συγκεκριμένο εστιατόριο είχε προγραμματιστεί ένα δείπνο γνωριμίας ανάμεσα στα νεοεκλεγμένα μέλη της οργάνωσης της ΝΔ στα 3Β με τον κ. Οικονόμου και με την παρουσία και του περιφερειάρχη Αν. Αττικής του κόμματος Λεωνίδα Πιλιλίτση.

Οικοδεσπότης ήταν ο βουλευτής και στόχος ήταν αφενός η γνωριμία του μαζί τους ως κομματικών στελεχών πλέον, αφετέρου η ανταλλαγή απόψεων σε γενικότερα πολιτικά αλλά και τοπικά θέματα σε ένα χαλαρότερο κλίμα.

Άλλωστε παρόμοια συνάντηση ανάμεσα στον κ. Οικονόμου και τα επίσης νεοεκλεγμένα μέλη της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών είχε πραγματοποιηθεί προ ημερών.

Η συνάντηση στο εστιατόριο της Βουλιαγμένης είχε οριστεί για τις 9 το βράδυ της Τρίτης, και πράγματι εκείνη την ώρα κατέφθασαν οικοδεσπότης και προσκεκλημένοι και όλα έδειχναν ότι η βραδιά θα εξελισσόταν ιδιαίτερα όμορφα.

Λίγο αργότερα όμως στο ίδιο κατάστημα αλλά σε διαφορετικό τραπέζι – το οποίο είχε κλειστεί από το επίσης νεοεκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Ντιάνα Μεταξά – κατέφθασε άλλη νεοδημοκρατική... παρέα.

Η συντροφιά αυτή προερχόταν από διάφορες περιοχές της Αν. Αττικής και τα μέλη της περιορίστηκαν να καθίσουν στο δικό τους τραπέζι χωρίς να ανταλλάξουν πολλά – πολλά με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ 3Β και βέβαια τον βουλευτή.

Λίγα λεπτά όμως αργότερα κατέφθασε και η πολιτευτής Αν. Αττικής, Βάσω Κόλλια η οποία κατευθύνθηκε στο τραπέζι της κας Μεταξά επειδή προφανώς δεν αντελήφθη την ύπαρξη και άλλης «γαλάζιας» ομηγύρεως, όπως θα συνέβαινε στον οιονδήποτε εισέρχεται σε έναν χώρο με κόσμο.

Το θέμα όμως ήταν ότι σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων νεοδημοκράτες που, θεωρητικά τουλάχιστον, τους ενώνουν πολλά, κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια και σχεδόν δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Η βραδιά συνεχίστηκε και δεν υπήρξε καμία απολύτως ανταλλαγή ούτε καν τυπικών συζητήσεων ενώ ούτε η κα Κόλλια προσέγγισε τον κ. Οικονόμου για έναν τυπικό τουλάχιστον χαιρετισμό.

Όπως είναι φυσικό από αργά το βράδυ της Τρίτης οι συνομιλίες σχετικά με το θέμα έδωσαν και πήραν ενώ ενημερώθηκε ακόμη και ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης.

Η... αντίπραξη αυτού του είδους σε μια προγραμματισμένη εκδήλωση ενός βουλευτή και μάλιστα από στελέχη του ίδιου κόμματος θέτει βασικό ζήτημα ηθικών αρχών εκτός βέβαια από την εντύπωση που δημιουργήθηκε και μάλιστα δημοσίως για τις σχέσεις ομοϊδεατών κομματικών.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας κάποιοι προσπαθούν για γνωστούς – άγνωστους λόγους να δημιουργήσουν ένταση την οποία θα κρατήσουν... παρακαταθήκη όταν με το καλό προκηρυχτούν εθνικές εκλογές.

Και βέβαια τέτοια σκηνικά σίγουρα δημιουργούν θόρυβο αλλά και άσχημες εντυπώσεις οι οποίες είναι δυνατόν να πυροδοτήσουν αντιπαραθέσεις σε μια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη όλα τα στελέχη της – κάθε διαμετρήματος – προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την πρωτόγνωρη κρίση που διέρχεται και την οποία, μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Βλάχου για την περιπέτεια της υγείας του

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια