Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 20:40:04

rss

αναζήτηση

makripano

Η πολιτική μοναξιά του προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρ. Γλαβά και η εκλεκτή του Π. Φιλίππου, Ελ. Θωμά



Αλλάξτε μέγεθος

filippou thoma

Μάχη δίνει ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Γλαβάς προκειμένου να αποκτήσει υποστηρικτές και να ξεφύγει από την πολιτική μοναξιά που βιώνει στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της περιοχής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειάς του αυτής αποτελεί η... επιστράτευση ακόμη και ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία με στόχο να δημιουργήσει έναν φίλα προσκείμενων σε αυτόν κύκλο.

Ενδεικτική είναι η μεσολάβησή του για την ένταξη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του προβεβλημένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Π. Φιλίππου και συντονίστριας της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Σαρωνικού, Ελένης Θωμά σε «γαλάζια» κομματική θέση.

Ο κ. Γλαβάς προσπάθησε αρχικά να εντάξει την κα Θωμά στον Τομέα Αθλητισμού της ΝΟΔΕ, όμως συνάντησε την αντίδραση του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιου Κονταδάκη.

Στη συνέχεια κατάφερε να την εντάξει στον Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας όπου βέβαια δημιουργήθηκε αναστάτωση αφού η κα Θωμά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κόμμα και μάλιστα σε άσχετο χρόνο είχε δηλώσει επί λέξει «δεν είμαι ΝΔ».

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επίσης είναι μέλη του Τομέα Αθλητισμού του κόμματος έχουν ενοχληθεί έντονα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού μάλιστα η κυβερνώσα παράταξη διαθέτει πλήθος προσώπων ιδιαίτερα αξιόλογων για την ένταξή τους στον ευαίσθητο αυτό τομέα που ταλανίζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19.

Όπως και νάχει οι μεθοδεύσεις του κ. Γλαβά έχουν δημιουργήσει δυσαρέσκεια όχι μόνο στη βάση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μεταξύ των στελεχών της.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια