Date2

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 01:23:24

rss

αναζήτηση

makripano

Η... εξομολόγηση του τ. προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής, Κ. Λιούμη με ευχαριστίες αλλά και αιχμέςΑλλάξτε μέγεθος

 lioumis eksomol

Την άποψή του για την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κωνσταντίνος Λιούμης.

Αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Αγαπητοί Φίλοι/Φίλες,
Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θέλω να σας ενημερώσω ο ίδιος προσωπικά για το τι ακριβώς έχει συμβεί και όχι να μαθαίνετε νέα από τα παραπληροφορημένα τοπικά sites που εξυπηρετούν συμφέροντα για τους δικούς τους σκοπούς.

Και το λέω αυτό γιατί η πορεία μου σχεδόν 3 χρόνια από την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Λαυρεωτικής δεν αξίζει αυτή την συμπεριφορά.

Άνθρωποι του “100ρικου” γράφουν πράγματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να θίξουν ανθρώπους με προσωπικότητα, ακόμα και τις οικογένειες τους με τα γραφόμενα τους.

Η αλήθεια είναι ότι υπέβαλα την “ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ” μου τόσο στον γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Στέλιο Κονταδάκη όσο και στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κύριο Ανδρέα Γλαβά για προσωπικούς λόγους.

Το τι συνέβη αφορά έμενα και τους προαναφερθέντες. Ουδέποτε υπήρξα Χρυσαυγίτης, άρα και μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Όσοι ανέφεραν ή αναδημοσίευσαν κάτι τέτοιο ήδη έχω κινηθεί προσωπικά με δικαστικές αγωγές.

Είμαι αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ουδέποτε να έχω ζητήσει προσωπικά οτιδήποτε ή να έχω λάβει οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.

Πάντα προσπαθούσα μαζί με το συμβούλιο να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας όπως μπορούμε και πολλές φορές ακόμα και με δικά μας έξοδα, κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε ποτέ από αυτούς που έσπευσαν να με κατηγορήσουν όπως επίσης δεν έγινε η οποιαδήποτε αναφορά (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) στο χτύπημα που δέχτηκαν τα γραφεία μας πριν ένα μήνα από τους γνωστούς – άγνωστους, καταστρέφοντας και περιουσίες απλών πολιτών.

Σε αυτό το ταξίδι γνώρισα και έμαθα πολλά και φεύγω γεμάτος ευγνωμοσύνη και εμπειρία. Ευγνωμοσύνη που γνώρισα ανθρώπους με αξίες και ήθος αλλά και εμπειρία από εκείνους τους ευτυχώς λίγους στους οποίους δεν θέλω καν να αναφερθώ.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ανθρώπους που έμπρακτα με βοήθησαν στο δύσκολο έργο μου.

Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο για την πολύτιμη βοήθεια του, τον Υπουργό Εσωτερικών, κύριο Μάκη Βορίδη, τους Βουλευτές κυρία Γεωργία Μαρτίνου και κύριο Γιώργο Βλάχο, για την συνεργασία που είχαμε σε θέματα και προβλήματα που αφορούσαν την περιοχή μας, τον Γραμματέα ΠΕ ΝΔ, κύριο Γιώργο Στεργίου, τον Γραμματέα Οργανωτικού, κύριο Στέλιο Κονταδάκη καθώς και τους συνεργάτες του, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, κύριο Ανδρέα Γλαβά, το ΔΣ της ΝΟΔΕ, τους κυρίους Θανάση Δρένη και Κωνσταντίνο Γούλα, καθώς και τον πρώην πρόεδρο της τοπικής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ τον κύριο Νικόλαο Στάμου, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ανατολικής Αττικής και τέλος όλα τα μέλη με τα οποία είχαμε συνεργασία στην ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Λαυρεωτικής.

Τελευταίους, αν και έπρεπε πρώτους, άφησα όλους αυτούς που όλες αυτές τις μέρες από όλη την Αττική και όχι μόνο μου εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο μου και τους ευχαριστώ όλους προσωπικά, γιατί πραγματικά εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για όσα θλιβερά γράφτηκαν για μένα γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου και το ποιος είμαι.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε, για τους αγώνες που δώσαμε και είμαι υπερήφανος που επί προεδρίας μου επανέφερα στην Κερατέα την Νέα Δημοκρατία πρώτη και συνέβαλα στο αποτέλεσμα νίκης (43%) στην Ανατολική Αττική για να είναι Πρωθυπουργός της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτοδύναμη κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στο νυν ΔΣ καλή επιτυχία στο έργο του και εύχομαι να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Λαυρεωτικής και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας».

Διαβάστε σχετικά: Το παρασκήνιο της «παραίτησης» Κ. Λιούμη και η σιγή ιχθύος του προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρ. Γλαβά για τον... Πινοσέτ!

Σχόλια