Date2

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 09:30:35

rss

αναζήτηση

makripano

Τα εύσημα Πατούλη – Αλλαγιάννη στον Γ. Αϊδινιώτη για την προσπάθειά του στην καθαριότητα ολόκληρου του δήμου! (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

patoulis aidiniotis

Την παράσταση έκλεψε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδινιώτης κατά την τελετή παράδοσης του υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου και των καφέ κάδων για τη συλλογή βιοαποβλήτων από τον περιφερειάρχη στη δημοτική αρχή της περιοχής στο Πόρτο Ράφτη.

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Πατούλης έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Αϊδινιώτη για την προσπάθεια που καταβάλει ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δήμαρχος Κώστας Αλλαγιάννης ο οποίος υπερθεμάτισε τη διαρκή προσπάθεια του αντιδημάρχου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr το γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Ράφτη ήταν ιδέα του κ. Αϊδινιώτη ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου το είχε θέσει στον κ. Πατούλη στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας στις 24 Απριλίου.

Κατανοώντας τη σημειολογία μιας τέτοιας κίνησης ο περιφερειάρχης αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του αντιδημάρχου η οποία έγινε πράξη δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η εκτίμηση του κ. Αϊδινιώτη δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του κ. Πατούλη αλλά και αυτό του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κόκκαλη για τον οποίο ο αντιδήμαρχος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη διαρκή και στενότατη συνεργασία τους.

Η αλήθεια είναι ότι και ο κ. Κόκκαλης έχει κερδίσει μόνον θετικά σχόλια εξαιτίας της μέχρι στιγμής παρουσίας και προσφοράς του σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε στο βίντεο του notioanatolika.gr τι ακριβώς είπαν οι Γιώργος Πατούλης και Κώστας Αλλαγιάννης για τον Γιάννη Αϊδινιώτη:

Διαβάστε σχετικά: Πόρτο Ράφτη: Για πρώτη φορά στο κάδρο της Περιφέρειας για καθαριότητα και ανακύκλωση (Βίντεο & Φωτός)

Σχόλια