Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 05:47:53

rss

αναζήτηση

makripano

Φιλίππου και Λουκάς «πήραν στα χέρια τους τον ΣΥΡΙΖΑ» που αγνόησε χιλιάδες πολίτες Σαρωνικού και Λαυρεωτικής! (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

filippou1

Μπορεί το απόγευμα της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έδωσε θετική ψήφο στην τροπολογία με την οποία ανακουφίζονταν χιλιάδες ιδιοκτήτες της Σαρωνίδας και της Λαυρεωτικής, όμως ένα 24ωρο αργότερα οι δήμαρχοι Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς έσπευσαν να… συνεορτάσουν με κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ξεχνώντας» ότι ήταν τα ίδια που γύρισαν την πλάτη σε συμπολίτες τους!

Ο λόγος για τη συνεστίαση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Αττικής στο Μαρκόπουλο, με στόχο να υποδεχθεί τα νέα μέλη του κόμματος που ανταποκρίθηκαν στη διαδικτυακή προσπάθεια στο πλαίσιο της συνθήματος «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Ο χώρος είχε πολύ κόσμο, όπως παρατήρησαν όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση όμως ήταν δύσκολο να διαγνωσθεί ποιοι ήταν νέοι και ποιοι παλιού φίλοι του εν λόγω κόμματος.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου (από τους πιο παλιούς κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν ευδιάθετος και με χαρά φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε παλιούς και λιγότερους παλιούς συντρόφους του όπως ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Σπίρτζης και η Όλγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν ο δήμαρχος εξέφρασε κάποια ενόχληση για το γεγονός ότι οι σύντροφοί του βουλευτές αγνόησαν την απελπισία στην οποία βρέθηκαν χιλιάδες κάτοικοι της Σαρωνίδας όταν είδαν τα ειδοποιητήρια από το Κτηματολόγιο με τα οποία αμφισβητούνταν οι περιουσίες που είχαν αποκτήσει ακόμη και πριν από 40 χρόνια!

Πάντως το «παρών» έδωσε και ένας άλλος παλιός φίλος του κ. Φιλίππου (είχαν ανταλλάξει φιλοφρονήσεις τον Νοέμβριο του 2018 σε συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παύλος Πολάκης, αλλά και ο μέντορας του τ. πρωθυπουργού και, ακόμη, προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Και για να μην διαφεύγει της προσοχής ουδενός ότι παρών στη… συντροφική συνεστίαση ήταν και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, συμπολίτες του οποίου επίσης ωφελήθηκαν από την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών αφού και αυτοί αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με αυτούς της Σαρωνίδας!

Πάντως όπως αναφέρουν πληροφορίες που προήλθαν από συνεστιασθέντες, ουδείς έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των κ.κ. Φιλίππου και Λουκά στο πλευρό του υφυπουργού Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλου, όταν επισκέφθηκαν το γραφείο του για να ενημερωθούν, απλώς, ότι η τροπολογία ήταν έτοιμη και είχε ήδη κατατεθεί στη Βουλή μετά από πρωτοβουλία των νεοδημοκρατών βουλευτών της Ανατ. Αττικής και του τ. δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη!

filippou4

filippou3

papas spirtzis filippou

Διαβάστε σχετικά: Αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την τροπολογία για το Κτηματολόγιο της Σαρωνίδας – Έκθετος ο Π. Φιλίππου!

Σχόλια