Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 09:12:05

rss

αναζήτηση

makripano

Εκσυγχρονίζονται 11 Κέντρα Υγείας της Ανατ. Αττικής μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης (Συνέντευξη Β. Οικονόμου)



Αλλάξτε μέγεθος

oikonomou plevris

Μια σημαντική εξέλιξη που βάζει τέλος σε όσα έχουν καταλογιστεί στην κυβέρνηση για αδιαφορία απέναντι στις υποδομές και στον τεχνολογικό εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Αττικής, αποκάλυψε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΝΔ της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας, Βασίλης Οικονόμου.

Πρόκειται για 11 Κέντρα Υγείας της περιοχής και συγκεκριμένα για αυτά του Καπανδριτίου, των Αχαρνών, του Αγ. Στεφάνου, της Νέας Μάκρης, της Ραφήνας, των Σπάτων, του Μαρκοπούλου, του Κορωπίου, των Καλυβίων, του Λαυρίου και της Βάρης.

Μιλώντας στον planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Οικονόμου εξήγησε πώς θα λειτουργήσει το Ταμείο Ανάκαμψης υπέρ του εκσυγχρονισμού των Κέντρων αυτών.

Παράλληλα έκανε σαφές ότι τα εκσυγχρονισμένα Κέντρα Υγείας θα είναι έτοιμα το πολύ σε δύο χρόνια αφού τα χρήματα υπάρχουν και οι εργασίες είναι δυνατόν να ξεκινήσουν άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Οικονόμου είχε επανειλημμένες συναντήσεις με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας προωθώντας τα αιτήματα των πολιτών της Ανατολικής Αττικής για βελτίωση των συνθηκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Όπως αποδεικύεται η κυβέρνηση έτεινε ευήκοον ους στις επισημάνσεις του κ. Οικονόμου προς όφελος των πολιτών της εκλογικής περιφέρειας.

Επιπροσθέτως ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις που υπάρχουν για τη δημιουργία του Γενικού Νοσοκομείου Μεσογείων και απάντησε ότι η υπόθεση αυτή προχωρά γοργά αλλά είναι θέμα της κυβέρνησης οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Βασίλη Οικονόμου στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια