Date2

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 21:54:04

rss

αναζήτηση

makripano

Χρ. Δρίτσας: Σύγχρονη επικοινωνία με τους πολίτες και δοκιμασμένες μέθοδοι για λύση προβλημάτων



Αλλάξτε μέγεθος

dritsas fb

Νέους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας με τους πολίτες του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη, εφαρμόζει πλέον ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης, «Μπορούμε Αλλιώς» και υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη, Χρήστος Δρίτσας.

Τη Δευτέρα εγκαινιάζει τη ζωντανή επαφή με τους δημότες μέσω της σελίδας του στο Facebook (Χρήστος Νικ. Δρίτσας) στις οχτώ το απόγευμα.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της παράταξης, Ευαγγελία Κεχρή αφήνει σε δηλώσεις της να εννοηθεί, ότι ο κ. Δρίτσας θα μιλήσει με ξεκάθαρο λόγο, χωρίς κανόνες και πλαίσιο, με όλους και για όλα.

Ενδιαφέρον εξάλλου παρουσιάζει το κάλεσμα του κου Δρίτσα, για συστράτευση πολιτικών δυνάμεων και ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Δρίτσας και οι συνεργάτες του, έχουν συνεχείς επαφές με υψηλά κυβερνητικά στελέχη άλλοτε σε προκαθορισμένα ραντεβού και άλλοτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, προωθώντας τα προβλήματα του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη σχεδιάζοντας από τώρα την επόμενη μέρα.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια