Date2

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 10:53:37

rss

αναζήτηση

makripano

Σ. Μεθενίτης: Αιχμές κατά βουλευτών και ΔΕΕΠ Αν. Αττικής της ΝΔ για την απόπειρα ηθικής δολοφονίας του Β. Οικονόμου

Αλλάξτε μέγεθος

vasilis oikonomou kontini

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωσή του στην προσπάθεια ηθικής δολοφονίας του βουλευτή Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου από μερίδα του «τύπου», παρεμβαίνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Στη δήλωσή του με τίτλο «Η πολιτική πορεία (και της ΝΔ) προς την άβυσσο της χυδαιότητας», ο κ. Μεθενίτης δηλώνοντας σαφώς ότι ουδέποτε είχε φιλικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο βουλευτή, επιρρίπτει σαφέστατες ευθύνες τόσο στο κυβερνών κόμμα όσο και στους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ στην Ανατολική Αττική αλλά και στη Διοικούσα Επιτροπή της Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ Αν. Αττικής) υπό τη νεοεκλεγμένη πρόεδρό της, Βανίτα Σωφρόνη, για το γεγονός ότι δεν έσπευσαν να καταδικάσουν απερίφραστα τον «πολιτικό κανιβαλισμό από ρυπαρή φυλλάδα» του κ. Οικονόμου.

Στην παρέμβασή του ο κ. Μεθενίτης αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Εδώ και δυο ημέρες, ένας εκλεγμένος Βουλευτής της ΝΔ στην Αν. Αττική, κανιβαλίζεται πολιτικά, από μια πασίγνωστη ρυπαρή φυλλάδα, με τον πλέον χυδαίο και εξευτελιστικό τρόπο!

Τον συγκεκριμένο Βουλευτή, ποτέ δεν τον ψήφισα και έχουμε μάλλον κακές πολιτικές σχέσεις, γι’ αυτό και όσα θα γράψω, έχουν ίσως κάποια σημασία. Η πολιτική στην Ελλάδα, δεν έχει δυστυχώς σχέση, μόνο με σκληρές (ακόμα και πολύ σκληρές) ιδεολογικές αντιπαραθέσεις.

Ειδικά στην εποχή μας, μέσω (κυρίως) των εξαγορασμένων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και των πληρωμένων εντύπων, είναι δυστυχώς πολύ εύκολη υπόθεση η λεγόμενη “Δολοφονία Χαρακτήρος” και η ηθικοπολιτική διαπόμπευση, μέχρις εξόντωσης κάθε δρώντος πολιτικού…

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα, με τον συγκεκριμένο Βουλευτή της περιοχής μας.

Βιντεοσκοπημένες ή ηχογραφημένες σεξουαλικές ρυπαρότητες ελεγκτέας αυθεντικότητας και σίγουρα παράνομης κτήσης, ανασύρονται (υποτίθεται… τυχαία, 15 και πλέον χρόνια μετά και συμπτωματικά λίγους μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές) για να διαπομπεύσουν με τον πιο ελεεινό και απάνθρωπο τρόπο ένα εν ενέργεια Βουλευτή.

Και βέβαια έναν άνθρωπο με οικογένεια, του οποίου η σύζυγος και τα παιδιά του πριν από όλους, αδικαιολόγητα υποφέρουν, τραυματίζονται ψυχικά και λασπώνονται κοινωνικά, ανελέητα και σε απάνθρωπο βαθμό!

Εάν τα πολιτικά μας κόμματα (και βέβαια και η Νέα Δημοκρατία) λειτουργούσαν με στοιχειώδεις κανόνες πολιτικού ήθους, σεβασμού στην ανθρώπινη προσωπικότητα και οριοθετημένων κανόνων δεοντολογίας, θα έπρεπε ήδη, να έχουν εκδώσει καταδικαστικές ανακοινώσεις για τα Πρωτοσέλιδα του βούρκου, που δηλητηριάζουν με τη χυδαιότητά τους και εθίζουν σε βάρβαρες λογικές κλειδαρότρυπας, τους πολίτες αυτής, της χώρας.

Αντ’ αυτού, μια απέραντη σιωπή ανοχής και τελικά ένοχης αποδοχής των μεθόδων της χειρότερης δημοσιογραφικής Μαφίας, καλύπτει τη συγκεκριμένη, άθλια πρακτική.

Ούτε καν οι άλλοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική ή η νεοεκλεγμένη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ δεν βρήκαν μέχρι τώρα το πολιτικό θάρρος να εκφράσουν τη ρητή και απερίφραστη καταδίκη τους για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα…

Ας το κάνουν έστω και τώρα! Αλλιώς, θα ισχύει η γνωστή φράση: “Εάν η όψη του αποκρουστικού τέρατος, ΔΕΝ σε τρομάζει, αυτό οφείλεται, στο ότι του ΜΟΙΑΖΕΙΣ πλέον”».

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια