Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:54:16

rss

αναζήτηση

makripano

Θορικό Λαυρίου: Παραλίγο τραγωδία με δύο πυροσβέστες τραυματίες εν ώρα καθήκοντος (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

1oxima

Παραλίγο τραγωδία να σημαδέψει το Πυροσβεστικό Σώμα όταν δύο στελέχη του τραυματίστηκαν ενώ με το όχημά τους κατευθύνονταν σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στον οικισμό Πόρτο Εννέα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.10 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου εξετράπη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, της πορείας του στην περιοχή του Θορικού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο επιβαίνων αξιωματικός να τραυματιστεί ελαφρά όμως ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχει τραυματιστεί βαριά.

Σύμφωνα με πηγές του notioanatolika.gr, το συγκεκριμένο όχημα της Π.Υ. Λαυρίου προπορευόταν άλλων δύο τα οποία επίσης κατευθύνονταν προς την πυρκαγιά.

Όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του – μάλλον από πρόβλημα στα ελαστικά του – το όχημα βρέθηκε σε πρανές κάνοντας κάποιες τούμπες με αποτέλεσμα ουσιαστικά να διαλυθεί.

Οι πυροσβέστες του οχήματος που ακολουθούσε βρέθηκαν σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για την αποστολή ασθενοφόρων.

Ο ελαφρύτερα τραυματίας μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου ενώ ο βαρύτερα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την Πυροπροστασία Δασών Λαυρεωτικής και από τον δημοσιογράφο Βάϊο Σύρρο, από το ατύχημα αλλά και από την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Πόρτο Εννέα:

oxima4

oxima1

oxima2

oxima3

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια