Σοβαρά ερωτήματα τίθενται εξαιτίας δημοσιευμάτων που είδαν το φως τα τελευταία 24ωρα και στα οποία γίνεται προσπάθεια να μην μπουν στο σχέδιο περιοχές του Κορωπίου – και μάλιστα – παραθαλάσσιες.
Στα δημοσιεύματα αυτά γίνεται προσπάθεια να αποσοβηθεί η ένταξη στο σχέδιο πόλης συγκεκριμένης περιοχής του Δήμου Κορωπίου, στη Γαλάζια Ακτή, που αποτελεί αίτημα μεγάλου αριθμού πολιτών της περιοχής.
Το απίστευτο στην όλη ιστορία είναι ότι ο στόχος είναι να πιεστεί ο αρμόδιος για τις εντάξεις στα σχέδια πόλεων, αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης, να μην υπογράψει τη σχετική απόφαση μόνο για τη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στους «εμπνευστές» των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων και κορυφαίο επιχειρηματία που διαθέτει πολυτελή έπαυλη και όχι μόνο στην περιοχή!
Πάντως από τον τρόπο της δημοσιότητας του θέματος έχει ενοχληθεί σφόδρα η δημοτική αρχή Κορωπίου η οποία, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, σκοπεύει να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα αλλά χρησιμοποιούνται ως μέσα πίεσης για να αποκομίσουν όφελος συγκεκριμένοι μεγαλοεπιχειρηματίες και, στον αντίποδα, να ζημιωθούν εκατοντάδες πολίτες.
Σχόλια