
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η αντιπυρική προστασία του Λόφου Λεβίδη στην Παλλήνη, καθώς αντικαταστάθηκε με χρήματα και ευθύνη της δημοτικής αρχής, όλο το σύστημα που είχε κλαπεί από επιτηδείους και φέτος.
Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκαν -με καινούργιες και κατάλληλες- οι βάνες, οι μάνικες και τα πιστόλια πυρόσβεσης, ενώ ακολούθησε και ο καθαρισμός των μονοπατιών περιμετρικά του συστήματος πυρόσβεσης, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση από πυροσβεστικά οχήματα, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
Από εκεί και πέρα, οι πυροφύλακες του δήμου, με δύο βάρδιες καθημερινά, φυλάσσουν τον Λόφο Λεβίδη, ωστόσο, η δημοτική αρχή απευθύνει έκκληση σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες να βρίσκονται σε εγρήγορση για τη δράση επιτηδείων, την πρόληψη πυρκαγιάς και τη φροντίδα του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης.
Σχόλια