
Τέλος δεν έχει η διαμάχη του νυν με τον πρώην δήμαρχο στην Παλλήνη. Ο νυν Θανάσης Ζούτσος επιμένει να δείχνει τον Σπύρο Κωνσταντά ως υπεύθυνο για χρέη του δήμου με τον πρώην να κάνει λόγο για προπαγάνδα. Οι τόνοι ανεβαίνουν όσο πλησιάζουμε στην προεκλογική περίοδο για την νέα δημαρχιακή θητεία.
Απαντώντας στον δήμαρχο ο κ. Κωνσταντάς κατηγορεί τον δήμαρχο ότι «δημιούργησε ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας, πρωτόγνωρο για τα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας μας, υποβαθμίζοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμα και τους δημοτικούς συμβούλους της δικής του παράταξης, τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και τους δημότες».
Οσον αφορά τα χρέη, τα οποία χαρακτηρίζει «δήθεν», κάνει λόγο για «πολιτική αλητεία» και υπονοεί μαγειρέματα για να φανεί το επιθυμητό από την δημοτική αρχή ζητώντας μάλιστα να γίνει εισαγγελική έρευνα!
Από την πλευρά του ο δήμαρχος κάνει λόγο για «παραπλάνηση της κοινής γνώμης» υποστηρίζοντας πως «Το χρέος του πρώην δήμου Παλλήνης, την 1-1-2011, ανερχόταν σε 2.100.000 ευρώ περίπου σύμφωνα με στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών.» ενώ διευκρινίζει πως «στο άνω συνολικό ποσό των 2.100.000 ευρώ δεν περιλαμβάνονταν άλλες, απαιτήσεις (δικαστικές αποφάσεις, αποζημιώσεις ρυμοτομίας-επικειμένων κ.λπ.) που εμφανίσθηκαν προς πληρωμή μεταγενέστερα όταν οι πιστωτές έμαθαν ότι στο ταμείο του νέου δήμου υπήρχαν χρήματα».
«Ας κατανοήσει επί τέλους ο κ. Κωνσταντάς ότι οι πολίτες αυτού του δήμου έχουν και γνώση και μνήμη. Δεν παραπλανώνται αλλά και δεν εντυπωσιάζονται από ωραία λόγια. Σήμερα πλέον έχουν απτά παραδείγματα από έργα για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους» τονίζει ο κ. Ζούτσος.
Διαβάστε εδώ την επιστολή του Δημάρχου κ. Ζούτσου και εδώ την επιστολή του κ. Κωνσταντά
Σχόλια