Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 07:55:02

rss

αναζήτηση

makripano

Εικόνες σοκ από την άθλια κατάσταση των δρόμων γύρω από το νέο Λύκειο Πόρτο Ράφτη



Αλλάξτε μέγεθος

1eik3

Η βροχή της Τετάρτης επανάφερε στο προσκήνιο την άθλια κατάσταση των δρόμων που περιβάλλουν το κατά τα άλλα υπερσύγχρονο Λύκειο του Πόρτο Ράφτη.

Οι λάσπες είναι η μικρότερη συνέπεια της αδιαφορίας ασφαλτόστρωσης των περιβαλλουσών οδών παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Λύκειο λειτουργεί κανονικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι σαφές ότι μια απλή βροχή όπως η σημερινή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ σε συνδυασμό και με το γενικότερο πρόβλημα των δρόμων στον πόρτο Ράφτη επιτείνει τις απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων και δημοτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε μία στοιχειώδης αντίδραση από πλευράς της δημοτικής αρχής του κ. Αλλαγιάννη η οποία δείχνει να παρακολουθεί παθητικά τα δεινά των πολιτών.

Οι φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το notioanatolika.gr παρουσιάστηκαν στην ομάδα «ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» από την κα Κατερίνα Σανταμούρη και συνοδεύονταν από το εξής σχόλιο:

«Ο δρόμος έξω από το Λύκειο λίγο πριν σχολάσουν οι μαθητές. Συγχαρητήρια για το πλήρες έργο. Να μην πούμε για την απουσία στεγάστρων στο σχολείο (απαραίτητα και για το χειμώνα και για το καλοκαίρι)...».

Δεκάδες ήταν τα σχόλια συμπολιτών της κας Σανταμούρη οι οποίοι μίλησαν και για σαφείς ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

2eik4

3eik2

4eik5

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια