Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:12:21

rss

αναζήτηση

makripano

Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Κρωπίας: Κίνηση ματ κατά της ανεργίας (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

dimos kropias makkious

Μια σημαντική προσπάθεια η οποία στόχο έχει να βοηθήσει σημαντικά τους πολίτες όχι μόνο του Κορωπίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων να ξεφύγουν από τον εφιάλτη της ανεργίας, καταβάλλεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Δήμο Κρωπίας.

Έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα υπηρεσία του δήμου, το Γραφείο Απασχόλησης, προκειμένου να ενισχυθούν οι μηχανισμοί της σχετικής πληροφόρησης.

Η υπηρεσία αυτή δεν απευθύνεται μόνο προς τους πολίτες αλλά και προς τις επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους ή λειτουργούν εντός των ορίων του δήμου αλλά και ευρύτερα των Μεσογείων, προκειμένου να καταγραφούν ποιοτικά και ποσοτικά οι ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Παράλληλα με τη φυσική λειτουργία της υπηρεσίας (κάθε Τρίτη και Πέμπτη 2 – 4 μ.μ.), υπάρχει και η διαδικτυακή μέσω του ιστότοπου apasxolisi-koropi.gr στην οποία με απλό και ιδιαίτερα εύχρηστο τρόπο πολίτες αλλά εκπρόσωποι επιχειρήσεων μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην πάταξη της ανεργίας.

Ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για το Γραφείο Απασχόλησης αλλά για την ιστοσελίδα του ανέφερε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο συντονιστής της υπηρεσίας και δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Κιούσης.

Ακούστε παρακάτω την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε:

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια