Date2

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 11:13:46

rss

αναζήτηση

makripano

Δημ. Παπαχρήστου: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα Καλύβια με μαζικότητα και συγκροτημένο λόγο (Φωτός)Αλλάξτε μέγεθος

pap1

Με μια σεμνή εκδήλωση χωρίς φανφαρονισμούς και μεγαλεπήβολες σκηνογραφίες, ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Ξεκινάμε», Δημήτρης Παπαχρήστου, άνοιξε τις πύλες του πρώτου εκλογικού κέντρου του, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023.

Περισσότεροι από 500 συμπολίτες του βρέθηκαν στο πλευρό του στα εγκαίνια του κέντρου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, επί της οδού Παπαναστασίου 1.

Με καθαρό και δομημένο λόγο ο κ. Παπαχρήστου έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να υποσχεθεί πράγματα που δεν μπορούν να γίνει αλλά, αντιθέτως, θα κάνει πράξη, προς όφελος του συνόλου των πολιτών, όλα όσα απαιτούνται για να αλλάξει σελίδα το Δήμος Σαρωνικού.

«Θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και τώρα αλλά και το 2028», ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι από την εκδήλωση στο Λαγονήσι στις 15 Μαΐου έως και σήμερα οι συνεργάτες του και ο ίδιος έχουν δουλέψει σκληρά και προχωρώντας σπίτι – σπίτι, παρέα – παρέα, γειτονιά – γειτονιά συζήτησαν και κατέγραψαν τα προβλήματα.

Τηρώντας αυτόνομη στάση ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε σαφές ότι πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του χρονίζουν και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη και την πίστη τους στην αυτοδιοίκηση.

«Αν σας πει κάποιος ότι υπάρχει μαγική λύση, ότι θα βρει ένα μαγικό τρόπο για να τα αλλάξει όλα δια μαγείας, να είστε σίγουροι ότι σας λέει ψέματα. Να είστε σίγουροι ότι δεν σας κοιτάει στα μάτια», επεσήμανε ο κ. Παπαχρήστου.

Μιλώντας για την προτεραιότητα της παράταξής του για τα Καλύβια και το Λαγονήσι έθεσε τη λύση τριών βασικών ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες και τους κατοίκους τους, ως προτεραιότητες.

Την αναβάθμιση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου, την καθαριότητα σε συνδυασμό όμως με την ανακύκλωση και την υλοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας. «Έχουμε εργαστεί γι’ αυτά τα τρία και μπορούμε να δεσμευθούμε για την πραγμάτωσή τους», τόνισε.

Ο κ. Παπαχρήστου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσωπα που στελεχώνουν τη δημοτική ομάδα του υπογραμμίζοντας ότι αυτή διαρκώς μεγαλώνει και ήδη αριθμεί 65 ξεχωριστούς φίλους, ανθρώπους και συνεργάτες οι οποίοι αγαπούν αυτό τον τόπο και διαθέτουν τεχνογνωσία, εμπειρία, όρεξη για δουλειά «με τους οποίους θα καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Σαρωνικού».

Αποκάλυψε δε και τους στόχους του ίδιου και της παράταξής του για τους επόμενους μήνες συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς τη λειτουργία γραφείων στην Ανάβυσσο, τη στελέχωση της δημοτικής ομάδας κατά 80% αλλά και τη δημοσιοποίηση της ιστοσελίδας «μέσα από την οποία θα μπορείτε να μας γνωρίσετε, να μαθαίνετε τα βήματα της παράταξής μας αλλά και ό,τι αφορά τον δήμο».

pap2

Χρησιμοποιώντας χαμηλούς τόνους ο κ. Παπαχρήστου απέδειξε ότι αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και συγκροτημένη σκέψη τα προβλήματα του δήμου, ανοίγοντας νέους δρόμους στον προεκλογικό αγώνα, πέρα από κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Καλυβίων έδωσαν και εκπρόσωποι του συνόλου των κοινοβουλευτικών κομμάτων, γεγονός που μαρτυρά την πολυσυλλεκτικότητα της παράταξής του η οποία δεν παραμένει εγκλωβισμένη στο στενό πλαίσιο ενός και μόνο κόμματος.

«Σήμερα εγκαινιάζουμε το σπίτι μας» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι η δουλειά συνεχίζεται σε καθημερινή βάση αφού κάθε μία από τις 339 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές «είναι πολύ σημαντική».

Κατέληξε δε με μια φράση με ιδιαίτερο νόημα αφού τόνισε ότι στόχος του ίδιου και των συνεργατών του είναι «να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων για να μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τον δήμο και να κάνουμε πράξη όλα αυτά τα οποία σας υποσχόμαστε».

pap3

pap4

pap5

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια