Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 03:37:03

rss

αναζήτηση

makripano

Χρ. Τσιγαρίδας: Ο κ. Σωφρόνης απέτυχε – Μπορεί αν θέλει να μας ακολουθήσει (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

tsigaridas sinentefksi

Ευθείες βολές κατά των διοικήσεων Σωφρόνη και Φιλίππου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Νέα Πνοή», Χρήστος Τσιγαρίδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Τσιγαρίδας αναφέρθηκε στο θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σαρωνικού καταλογίζοντας σοβαρές ευθύνες στις διοικήσεις τόσο του κ. Σωφρόνη όσο και του κ. Φιλίππου για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου πνοής για τους συμπολίτες του.

Παράλληλα, εξήγησε γιατί δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δύο τελευταίους δημάρχους της περιοχής.

Ο κ. Τσιγαρίδας έκανε σαφές ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023 προσθέτοντας ότι είναι ευπρόσδεκτες στο πλευρό του και άλλες δημοτικές παρατάξεις αρκεί να υπάρχει μια κοινή στόχευση.

Σε ερώτημα εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί και με τον κ. Σωφρόνη, ο κ. Τσιγαρίδας απάντησε ότι ευχαρίστως θα τον δεχόταν στην παράταξή του αλλά δεν θα πήγαινε αυτός στην παράταξη του κ. Σωφρόνη αφού ο τ. δήμαρχος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από τα όσα έπραξε στο παρελθόν.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των led ο επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Νέα Πνοή» υποστήριξε ότι επί της ουσίας απαντήσεις δεν έχουν δοθεί στον ίδιο για το ζήτημα που ξεκίνησε επί διοίκησης του κ. Σωφρόνη και συνεχίστηκε και επί διοίκησης του κ. Φιλίππου να ταλανίζει την τοπική κοινωνία.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Τσιγαρίδα στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια