Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:04:59

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Παιανίας: Τα θερμά λόγια του Σπ. Στάμου για τον Λ. Κασαγιάννη, παρά την ανεξαρτητοποίησή του!



Αλλάξτε μέγεθος

stamou kasagiannis

Συνήθως η αποχώρηση ενός στελέχους και μάλιστα πρώτης γραμμής από μια παράταξη δημιουργεί προστριβές, αντιπαραθέσεις αλλά και πικρά λόγια μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως με την ανεξαρτητοποίηση του Λάμπρου Κασαγιάννη από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Νέα Πολιτεία» αφού ο ίδιος ο επικεφαλής της και τέως δήμαρχος, Σπύρος Στάμου με ανακοίνωσή του λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του πρώην δημάρχου Γλυκών Νερών, πλέκει το εγκώμιό τους.

Ο κ. Στάμου κάνει λόγο για «αμοιβαίο σεβασμό» και «αξιόλογη παρουσία» αλλά και για σχέσεις των δύο ανδρών οι οποίες « διαχρονικά διέπονται από τις αξίες της φιλίας, της εκτίμησης και του σεβασμού και αποτελούν παρακαταθήκη των πολιτικών αξιών που οφείλουμε όλοι να προάγουμε».

Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση του κ. Στάμου αποτελεί ένα σημαντικό εύσημο για τον κ. Κασαγιάννη ο οποίος αμαφισβήτητα αποτελεί μία από τις χρυσές εφεδρείες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών στον χώρο της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Στάμου έχει ως εξής:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να σας ενημερώσω για την ανεξαρτητοποίηση από τον Συνδυασμό μας «Νέα Πολιτεία» του εξαίρετου συνεργάτη και αγαπητού φίλου κ. Λάμπρου Κασαγιάννη.

Η μέχρι τώρα κοινή μας πορεία χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο σεβασμό, ποιοτική και εποικοδομητική συνεργασία.

Η αξιόλογη παρουσία του στην παράταξη συνέβαλε στην καλλιέργηση αρίστου κλίματος συνεργασίας και προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Η διακεκριμένη πολυετής θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει τόσο το εξαίρετο προσωπικό του ήθος, όσο και το πολιτικό.

Οι μεταξύ μας σχέσεις διαχρονικά διέπονται από τις αξίες της φιλίας, της εκτίμησης και του σεβασμού και αποτελούν παρακαταθήκη των πολιτικών αξιών που οφείλουμε όλοι να προάγουμε.

Εκ μέρους όλων των στελεχών του συνδυασμού μας, τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και την προσφορά του και του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες τις προσωπικές του επιλογές».

Διαβάστε σχετικά: Δήμος Παιανίας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Στάμου, Λ. Κασαγιάννης (Τί αναφέρει στη δήλωσή του)

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια