Date2

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 19:52:20

rss

αναζήτηση

makripano

Σφοδρή σύγκρουση των δύο κορυφαίων υποψηφίων Πατούλη και Σγουρού στην Ανατ. Αττική! (Βίντεο & ανακοινώσεις)

Αλλάξτε μέγεθος

peppmeth

Σε σκληρότατη κόντρα εξελίσσεται η αντιπαράθεση δύο κορυφαίων στελεχών – συνεργατών των Γιώργου Πατούλη και Γιάννη Σγουρού, γεγονός που καταδεικνύει και το μέγεθος του... πολέμου του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες στο επόμενο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο υποψηφίων περιφερειαρχών.

Οι κ.κ. Σωτήρης Μεθενίτης και Νίκος Πέππας, εγνωσμένης αξίας αυτοδιοικητικά στελέχη και οι δύο, φαίνεται ότι έχουν αναλάβει πλέον τον ρόλο των ανθρώπων οι οποίοι θα σηκώσουν το βάρος της απάντησης ο ένας προς τον άλλο για ό,τι καταλογίζονται από τον ένα στον άλλο υποψήφιος.

Η αρχή έγινε στις 3 Φεβρουαρίου, όταν ο Νίκος Πέππας απάντησε σε βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει ο Σωτήρης Μεθενίτης δύο ημέρες νωρίτερα και στο οποίο ανέλυε τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα και τα «οφέλη» που έχουν, ή δεν έχουν, αποκομίσει από αυτές η κα Δούρου και οι κ.κ. Πατούλης και Σγουρός.

Παράλληλα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής του κ. Σγουρού και δήμαρχος Μαρκοπούλου εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη του η πορεία του κ. Πατούλη είναι φθίνουσα ενώ η θέση του κ. Σγουρού είναι ανοδική και σε απόσταση από την τρίτη κα Δούρου η οποία μόλις και μετά βίας αγγίζει διψήφιο ποσοστό.

Ο σχολιασμός αυτός του κ. Μεθενίτη, προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πέππα ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση με τίτλο «Η προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού διεξάγεται κακόγουστα από το γραφείο του κ. Μεθενίτη» στην οποία μάλιστα χαρακτηρίζει το βίντεο του δημάρχου Μαρκοπούλου «βίντεο λάσπης» αποκαλώντας τον «ευφάνταστο».

Δείτε παρακάτω τί ανέφερε στο συγκεκριμένο βίντεο ο κ. Μεθενίτης και αμέσως μετά τί απάντησε γραπτώς ο κ. Πέππας:

Κάντε κλικ εδώ για την απάντηση του Ν. Πέππα.

Η απάντηση του κ. Πέππα προκάλεσε νέα αντίδραση του κ. Μεθενίτη ο οποίος σε βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι του στο youtube στις 4 Φεβρουαρίου επανήλθε στο θέμα των δημοσκοπήσεων και στα αναληθή, όπως τα χαρακτήρισε, αποτελέσματά τους, προσθέτοντας ότι τα μέχρι στιγμής δημοσιευμένα γκάλοπ δείχνουν ωφελημένη την κα Δούρου, γεγονός το οποίο, όπως πρόσθεσε, δεν ισχύει.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι συνεχείς επιθέσεις του κ. Πατούλη μόνον κατά του κ. Σγουρού οφείλονται σε δημοσκοπικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο κ. Σγουρός έρχεται δεύτερος και όχι τρίτος όπως έχει παρουσιαστεί στις μέχρι σήμερα δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις τις οποίες ο κ. Μεθενίτης χαρακτήρισε κατά παραγγελία από τον κ. Πατούλη.

Αναφερόμενος στον κ. Πέππα ο κ. Μεθενίτης και στις βολές που εξαπέλυσε εναντίον του, προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του επί της δημαρχιακής θητείας του.

Παράλληλα ο δήμαρχος Μαρκοπούλου αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που ο ίδιος αντιμετώπισε και τα οποία τον οδήγησαν στην απόφασή του να μη θέσει, εκ νέου υποψηφιότητα ως δήμαρχος, αλλά να ακολουθήσει την αυτοδιοικητική οδό της Περιφέρειας. «Την όποια προσωπική ευαισθησία ειδικά εσείς σε θέματα υγείας την έχετε μονόπλευρη και θέλετε μόνο να την εισπράττετε και όχι να την αποδίδετε στους άλλους», ανέφερε ο κ. Μεθενίτης.

Η τελευταία αυτή, ιδιαίτερα, φράση του δημάρχου Μαρκοπούλου, προκάλεσε, λίγες ώρες αργότερα την οργισμένη αντίδραση του κ. Πέππα ο οποίος έκανε λόγο για «ρατσιστική επίθεση λάσπης του απερχόμενου Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη»!

Παράλληλα αναφερόμενος στην ανάλυση των δημοσκοπήσεων στην οποία είχε προχωρήσει μέσω και του νεότερου βίντεό του ο κ. Μεθενίτης υποστήριξε ότι «μέσα από τα βίντεο υψηλής πολιτικής ανάλυσης και κουλτούρας προσπαθεί να πείσει πως οι εκλογές που κερδίζει ο Γιώργος Πατούλης επί 20 και πλέον συναπτά έτη σε όλα τα επίπεδα της ενασχόλησής του και με ποσοστά πραγματικά πανηγυρικά, οφείλονται στο ότι έχει το χάρισμα να παραπλανά…»!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής με τον Γ. Πατούλη και πρ. αντινομάρχης συνέχισε σχολιάζοντας τον απολογισμό του κ. Μεθενίτη κατά τη δημαρχιακή θητεία του ενώ με ιδιαίτερη έμφαση στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε σε συνδυασμό με αυτά που αντιμετωπίζει ο κ. Πέππας.

«Δεν πορεύτηκα στη ζωή μου κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά με βάση το κινητικό μου θέμα. Το οποίο δεν είναι θέμα υγείας όπως αναφέρετε… Είμαι υγιέστατος! Ενημερωθείτε! Είναι ντροπή και αίσχος να εκπροσωπείτε την αυτοδιοίκηση και να αναφέρετε αυτά τα πράγματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέππας.

Καταλήγοντας δε στην απάντησή του προς τον κ. Μεθενίτη ο κ. Πέππας κάλεσε τον κ. Σγουρό «να αποσύρει τον ρατσιστή και ανάλγητο “κύριο” Μεθενίτη από εκπρόσωπό του, από τη στιγμή που επιλέγει να κινείται μεταξύ λάσπης και χυδαιότητας».

Παρακολουθείστε εδώ το βίντεο απάντηση του κ. Μεθενίτη στην πρώτη ανακοίνωση του κ. Πέππα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη δεύτερη απάντηση του κ. Πέππα.

Σχόλια