Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 07:44:07

rss

αναζήτηση

makripano

Με καθυστέρηση η έναρξη του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατ. Αττικής! (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

lasin1

 

bbq

 

Με καθυστέρηση 45 λεπτών ξεκίνησε στις 3 παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στον εξαιρετικά φροντισμένο χώρο του Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίου, το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Αν. Αττικής, το 12ο που πραγματοποιείται σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η καθυστέρηση οφείλεται στην άφιξη στον χώρο του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, πολύ αργότερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένη. 

Πάντως αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί τους συνέδρους αφού ο λαμπερός ήλιος τους έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουν τη λιακάδα προτιμώντας να παραμένουν στους υπαίθριους χώρους παρά στις δύο αίθουσες των εργασιών.

Οι διαδικασίες εγγραφής εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα παρά το γεγονός ότι στην πύλη του Πάρκου ζητούνται, από όσους επιθυμούν να μπουν, προσκλήσεις, κάτι που εντυπωσιάζει για την οργάνωση που υπάρχει αλλά και για το γεγονός ότι οι διοργανωτές κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους εκπροσώπους όλων των φορέων και των συλλόγων της κάθε περιοχής της Ανατ. Αττικής.

Τα αστυνομικά μέτρα είναι έντονα αλλά συγχρόνως και διακριτικά αφού στην είσοδο του Πάρκου υπάρχει μία κλούβα των ΜΑΤ και ένα πυροσβεστικό όχημα ενώ σε κάποιον παράδρομο μέσα στον χώρο βρίσκονται σταθμευμένα αρκετά τζιπ της ΕΛ.ΑΣ.

Οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου θα διεξαχθούν σε δύο αίθουσες στις οποίες υπάρχει και ένα υποτυπώδες catering με σνακς, καφέ φίλτρου και εμφιαλωμένα νερά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του notioanatolika.gr από τους χώρους του συνεδρίου και τις σχετικές ετοιμασίες:

lasin2

lasin3

lasin4

lasin5

lasin6

lasin7

lasin8

lasin9

Σχόλια