Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:35:29

rss

αναζήτηση

makripano

Έντονη αντίδραση της διοίκησης της Λίμνης Βουλιαγμένης στις μεθοδεύσεις Δούρου για μετατροπή των λατομείων Κορωπίου σε χωματερές!



Αλλάξτε μέγεθος

latom limni

Τον κίνδυνο καταστροφής της Λίμνης Βουλιαγμένης εφόσον υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί της διοίκησης Δούρου για μετατροπή των λατομείων του Κορωπίου (σ.σ.: Κυριακού και Τριάς), σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας στερεών αποβλήτων όλων των ειδών, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ», Γιώργος Χόρτης, μετά από σχετικό ερώτημα του notioanatolika.gr.

Ο κ. Χόρτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η διαχείριση ενός πραγματικού θησαυρού της φύσης όπως είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης είναι μεγάλη ευθύνη. Για αυτό η εταιρεία “Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ”, έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της Λίμνης, λειτουργεί πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφόρο ανάπτυξη. Υπό αυτό το πρίσμα θα λειτουργήσουμε και σε κάθε πιθανή επικείμενη αλλαγή που θα επιδράσει αρνητικά στη Λίμνη, με απόλυτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου της»!

Γίνεται σαφές, με βάση την παραπάνω δήλωση της διοίκησης της Λίμνης, ότι η διοίκηση Δούρου και ο ΕΔΣΝΑ έχει ένα ακόμη... αγκάθι να αντιμετωπίσει αφού πλέον στο... παιχνίδι των μεθοδεύσεών τους αντιτίθεται σαφώς και η διοίκηση ενός κοσμήματος της φύσης και πόλου έλξης για τον ελληνικό τουρισμό!

Διαβάστε σχετικά: ΣΟΚ: Τα λατομεία – χωματερές της Δούρου στο Κορωπί, θα καταστρέψουν τη λίμνη Βουλιαγμένης!

Σχόλια