Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:50:44

rss

αναζήτηση

makripano

Διασώστες ΕΚΑΒ: Τα συμπτώματα συναχιού, γρίπης και κορωνοϊού σε έναν πίνακα!



Αλλάξτε μέγεθος

ekav koron

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχε ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ που διατηρεί σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκέντρωσε έναν πίνακα τα συμπτώματα που έχουν το απλό συνάχι, η γρίπη και ο κορωνοϊός, γεγονός που διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλους τους πολίτες.

Πρέπει να γίνει βέβαια σαφές ότι ο πίνακας αυτός δεν υποκαθιστά την υπεύθυνη ιατρική κρίση όμως μπορεί να βοηθήσει κάθε πολίτη να έχει μια πρώτη ιδέα για το τι ενδεχομένως αντιμετωπίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με θύματα του κορωνοϊού οπότε γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει αφού έχουν ενημερωθεί και επιμορφωθεί σχετικά.

Σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες περιστατικά οπότε είναι σε θέση – με βάση την εμπειρία τους – να διαχωρίσουν προβλήματα.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι εάν ένας πολίτης καλέσει τον αριθμό 1135 οι διασώστες του ΕΚΑΒ είναι αυτοί που θα σπεύσουν κοντά του για να τον οδηγήσουν στη συνέχεια σε κάποιο από τα σημεία αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Δείτε παρακάτω τον ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους μας πίνακα που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι αυτοί που δικαίως θεωρούνται η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας αφού η έγκαιρη παρέμβασή τους έχει σώσει χιλιάδες συμπολίτες μας:

simptomata ekab

Σχόλια