Παραίτηση Δούρου: Στον δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Γάκης!

  • Εκτύπωση


Αλλάξτε μέγεθος

dourou gakis

Μπορεί όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ να... ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση της Ρένας Δούρου να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα της ενόψει της διεκδίκησης της θέσης του περιφερειάρχη Αττικής στις εκλογές του Μαΐου.

Μάλιστα κάποιος σύντροφός της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην οποία ανακοίνωσε την παραίτησή της φώναξε: «Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς»!

Όμως αυτό που αποκαλύπτει το notioanatolika.gr είναι ότι η Ρένα Δούρου δεν είναι η πρώτη υποψήφια που παραιτείται από μια υψηλή θέση που κατείχε.

Είχε προηγηθεί εδώ και δύο μήνες ο επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης, με την ΑΝΑΣΑ, Αντώνης Γάκης, ο οποίος όπως δήλωσε αν και απλός εργαζόμενος παραιτήθηκε από κάθε θέση διοίκησης και μάλιστα όχι για επικοινωνιακούς λόγους.

Πάντως, χωρίς να μειώνεται η αξία της παραίτησης της κ. Δούρου, τον σχετικό δρόμο άλλος τον έχει ανοίξει και συγκεκριμένα ο κ. Γάκης.

Σχόλια