Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 01:50:02

rss

αναζήτηση

makripano

Ο ιερέας του σκανδάλου: «Είμαι 40. Θα πήγαινα με 56χρονη;»



Αλλάξτε μέγεθος

969790 10200093258273908 2051453715 n

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιερέας Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, η πέτρα του ροζ σκανδάλου στην Ραφήνα, ο οποίος κάνει λόγο για πολιτικά παιχνίδια του δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου.

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής, ο ιερέας σημειώνει: «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα διηγούνται. Αυτά είναι φήμες. Δεν ισχύει ότι είχα σχέση με τη σύζυγο του δημάρχου. Η κόντρα είναι αλλού. Ο δήμαρχος με καταδίκασε για μια συνομιλία που είχα με τον γιο του. Ημασταν φίλοι πολλά χρόνια και τον έχω βοηθήσει πολύ. Ο δήμαρχος ωστόσο είχε διάφορα προβλήματα και παραξενιές. Δεν ήθελε να μιλάω με όσους δεν μιλούσε, δεν ήθελε να μιλάω για παράδειγμα με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτικό, είμαι παπάς. Κόντρες είχαμε και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ήθελε να δίνει τα τρόφιμα η Εκκλησία και να καρπώνεται ο δήμος την ενίσχυση προς τους άπορους πολίτες. Ωστόσο εμείς ταΐζουμε εβδομήντα άτομα και βοηθάμε 150 οικογένειες, οπότε δεν του έκανα ούτε αυτό το χατίρι» λέει ο ιερέας και προσθέτει ότι μεταξύ των δύο υπήρχαν διαφορές που είχαν να κάνουν και με οικονομικές υποθέσεις.
«Ο δήμαρχος ήθελε να επωφεληθεί τις δωρεές εφοπλιστή προς την ενορία. Αρνήθηκα. Τα χρήματα από το δημοτικό πάρκινγκ που αναλογούν στην Εκκλησία επίσης δεν τα έδινε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φιλοσοφία του. Πως είναι δυνατόν για να σπιλώσει εμένα να εκθέτει τη γυναίκα και το παιδί του; Και τι δουλειά έχω εγώ με τη δημαρχίνα; Είμαι 40 ετών, αν ήταν να πάω με γυναίκα, με μια 56άρα θα πήγαινα; Δεν θα έβρισκα μια νεώτερη, μια 30άρα» καταλήγει.

Σχόλια