Date2

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 07:22:52

rss

αναζήτηση

makripano

Το βίντεο που έκανε τον αντιπρόεδρο της ΕΥΔΑΠ να... αναρωτηθεί αν δεχόμαστε «επίθεση από ενεργειακά όπλα»!

Αλλάξτε μέγεθος

dewweapons

Ποικίλα σχόλια (sic!) έχει προκαλέσει η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ και στελέχους των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη για την... απορία που εξέφρασε σχετικά με βίντεο στο οποίο υποστηρίζεται ότι «η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση από ενεργειακά όπλα της ελίτ» με αποτέλεσμα να προκληθεί η τραγωδία στην Ανατ. Αττική!

Ο κ. Μαϊστράλης λοιπόν στην ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook έγραψε: «ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (συνομωσίας; ) ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ (προσφατα θανατηφόρα) ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (Directed Energy Weapons -DEW)
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;;»!

Και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε... πανικός σχολίων ενώ η ανάρτησή του αυτή έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral!

Κάποιοι μάλιστα, και όχι άδικα, θυμήθηκαν την εποχή που πλήθος πολιτικών συνοδοιπόρων του κ. Μαϊστράλη υποστήριζαν ότι αεροσκάφη πετούν πάνω από την Ελλάδα και ψεκάζουν τις κατοίκους της με ειδικά χημικά με αποτέλεσμα αυτοί να μην μπορούν να αντιδράσουν στην επιβολή των μνημονίων!

Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν που έκανε τον κ. Μαϊστράλη να θορυβηθεί, κάποιος κύριος χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από πυρκαγιές στις Η.Π.Α., εκφράζει την άποψη ότι όπως η... ελίτ έκαψε με ενεργειακά όπλα την περιοχή Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, έτσι έπραξε και για τις φωτιές στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά!

Στη συνέχεια αιτιολογεί την άποψη περί επίθεσης με ενεργειακά όπλα με χάρτες της αύξησης της θερμοκρασίας και καταλήγει και πάλι στο συμπέρασμα ότι και η ανατολική Αττική έπεσε θύμα αυτών των επιθέσεων.

Το απίστευτο είναι ότι το βίντεο αυτό υιοθετήθηκε και από Έλληνες χρήστες του youtube οι οποίοι μάλιστα σπατάλησαν χρόνο για να του προσθέσουν ελληνικούς υπότιτλους ώστε να είναι πιο κατανοητό.

Μάλιστα στη σχετική ανάρτησή τους στο κανάλι τους στο youtube προσθέτουν και διευκρινίσεις στις οποίες εμπλέκουν τις επιθέσεις της ελίτ με ενεργειακά όπλα με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία ενώ κάνουν σαφές ότι απενεργοποίησαν τα σχόλια «κατόπιν υπόδειξης πατέρων»!

Στο διευκρινιστικό κείμενο της ελληνικής έκδοσης του βίντεο που... έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο αναφέρονται, με βεβαιότητα, τα εξής: «ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ DEW...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΘΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ....ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΝΤΠ.Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ(ΤΟ ΣΩΜΑ) + ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ)= ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ..ΙΔΕΩΝ & ΠΙΣΤΗΣ...ΑΝΙΚΗΤΟ !!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ..»!

Στοιχείο σημαντικό και ενδεχομένως άξιο απορίας; Το βίντεο αυτό έχουν δει από τις 26 Ιουλίου οπότε αναρτήθηκε και μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 65.000 άνθρωποι!

Δείτε παρακάτω την ελληνική έκδοση του βίντεο ώστε να κατανοήσετε αφενός την... επίθεση που δέχεται το έθνος και η πατρίς αφετέρου τη σοβαρότατη ανησυχία που εξέφρασε υπό μορφή απορίας ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ και σημαίνον στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

Σχόλια