Ρουβίκωνας διαψεύδει Κατσίκη για τα περί απειλών σε βάρος του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ!

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

rouvikon katsikis

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της απόπειρας εισβολής στο γραφείο του βουλευτή Αττικής των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, το πρωί της Τετάρτης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η αναρχική ομάδα υποστηρίζει ότι «σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές».

Η ανακοίνωση αυτή εκθέτει τον βουλευτή Κατσίκη ο οποίος εκμεταλλευόμενος το περιστατικό βρήκε ευκαιρία να μιλήσει σε πλήθος μέσων ενημέρωσης στα οποία συνέδεσε την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του με τα «σενάρια περί αποστασίας» ισχυριζόμενος ταυτόχρονα ότι είχε δεχθεί τηλεφωνήματα πως θα κινδύνευε η ζωή του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας!

Και βέβαια στο κενό πέφτουν και τα ανάλογα σχόλια του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Διαβάστε σχετικά: Ο βουλευτής Κατσίκης... ανακάλυψε τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του με απόπειρα εισβολής στο γραφείο του που είδαν μόνο οι συνεργάτες του!

Σχόλια