Date2

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 11:27:15

rss

αναζήτηση

makripano

Επίθεση του δημ. συμβούλου Παλλήνης Δ. Καρκούλια στο notioanatolika.gr, για τα όσα αυτός υποστήριξε για την αλλαγή φύλου!

Αλλάξτε μέγεθος

karkfoto2

Επίθεση κατά του notioanatolika.gr εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Δημήτρης Καρκούλιας για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από το ειδησεογραφικό πόρταλ η τοποθέτησή του στο ζήτημα της δυνατότητας αλλαγής φύλου στα 15 έτη και ο ισχυρισμός του ότι κάτι τέτοιο οδηγεί στη... νομιμοποίηση της παιδεραστίας!

Χρησιμοποιώντας σε άλλα σημεία πληθυντικό και σε άλλα ενικό για να απευθυνθεί προς τον συντάκτη του δημοσιεύματος – τον οποίο χαρακτηρίζει αδιάβαστο - και με κάποια ορθογραφικά λάθη, ο δικηγόρος κ. Καρκούλιας κατηγορεί το notioanatolika.gr ότι δεν έλαβε θέση στο ζήτημα και θέτει ερωτήματα τα οποία θεωρεί πως έχουν σχέση με το όλο θέμα.

Το πλήρες κείμενο της επίθεσης του κου Καρκούλια έχει ως εξής (σ.σ.: Η ορθογραφία, η έκφραση και τα σημεία στίξης είναι του δημοτικού συμβούλου): “Κακόπιστε κύριε. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η επίθεση σας για τις απόψεις που εξέφρασα. Εσείς ως δημοσιογράφος οφείλετε να δημοσιεύετε οτιδήποτε θεωρήσετε πως αφορά την κοινή γνώμη και όχι να κρίνετε κακόπιστα μια άποψη που είναι τεκμηριωμένη. Επί των ισχυρισμών που ανέπτυξα δεν λάβατε θέση προκειμένου να τους αντικρούσετε. Ως αδιάβαστος δεν κατανοήσατε του τι έχει γραφεί, αλλά πρώτα κάποιος Παπαν (η πως αλλοιώς λέγεται) με.προσεβάλε υβριζοντάς με και εν συνεχεία εσείς χωρίς επιχειρήματα προσπαθείτε να με μειώσετε γράφοντας ότι οι απόψεις μου δημιουργούν ανησυχία και λοιπές ανοησίες σου. .Λοιπόν δημοσιογράφε της περιφέρειας άφησε την απαίδευτη αμάθεια σου και απάντησε μου.Ισχύουν τα άρθρα του ποινικού Κώδικα που ανέφερα ναι η όχι?
Στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας γίνεται εμπόριο παιδικής σαρκός με πρωταγωνιστές Ευρωπαίους παιδεραστές?Γίνονται ταξίδια τουριστικά για τους σκοπούς αυτούς? Εσείς τι θέση λαμβάνετε για όλα αυτά? Ενημερώστε την κοινή γνώμη επί της ουσίας και μην την παραπλανάτε θίγοντας άλλους.Τι θέση έχει στο σχόλιο σας αν υπήρξα αντιδήμαρχος κ.τ.λ σε σχέση με την άποψη μου που προστατεύει τα παιδιά.Λοιπόν "εγκριτε" δημοσιογράφε περιφερειακέ εγώ ως πατέρας είμαι υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των ανηλίκων παιδιών.Εσύ με ποια πλευρά είσαι? Ξεκαθαρισέ το ενώπιον των λίγων που σε διαβάζουν.Μην τεμπελιάζεις ανέτρεξε στο διαδύκτιο και μάθε τι γίνεται στον κόσμο με την παιδική πορνεία. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις έννοιες υπάρχουν και δωρεάν σεμινάρια.ΥΓ.Μάζεψε το όποιο νούμερο βρίζει τον κόσμο..Σου κάνει ζημιά.Ήδη σήμερα σου έκανε μεγάλη........”.

Το notioanatolika.gr δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία διαλόγου με τον δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο Παλλήνης Δημ. Καρκούλια υπενθυμίζοντας του απλώς ότι οι κανόνες της λογικής έχουν ένα όριο. Εξ ου και δεν ισχύει το... εύρημα των μαθητών λυκείου της δεκαετίας του '80 ότι “το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι”.

Δείτε παρακάτω την απάντηση του κ. Καρκούλια όπως τη δημοσίευσε στην ομάδα του notioanatolika.gr στο facebook:

kark fb

Διαβάστε σχετικά: Ποιός δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης υποστηρίζει ότι η αλλαγή φύλου στα 15 μπορεί να οδηγήσει και σε... νομιμοποίηση της παιδεραστίας!

Σχόλια