Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:04:30

rss

αναζήτηση

makripano

Οι εκρηκτικές φωτογραφίες γαλάζιας υποψήφιας βουλευτίνας της Αττικής!



Αλλάξτε μέγεθος

kopan vasiki

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, από τις πρόσφατες διακοπές της στην Κρήτη.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Κοπανάκη, η οποία θεωρείται ένα ανερχόμενο αστέρι της νεοδημοκρατικής πολιτικής σκηνής της Αττικής (κατάγεται από την Ελευσίνα) ενώ οι σπουδές και η εμπειρία της στον χώρο της Ιατρικής – είναι αναισθησιολόγος - της προσδίδουν ιδιαίτερο κύρος.

Ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές τόσο του Ιανουαρίου 2015 όσο και του Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του '15 την τίμησαν με την ψήφο τους 4.660 συμπολίτες της και την κατέταξαν 13η επί συνόλου 19 υποψηφίων.

Στις επόμενες εκλογές που διεξήχθησαν με λίστα κράτησε την 13η θέση στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο και βέβαια δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να συνεχίσει την ενασχόλησή της με την πολιτική ενώ είναι και ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος στον χώρο των γιατρών.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες της στο προφίλ της στο facebook η κα Κοπανάκη ανάρτησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη (προέρχονται από επισκέψεις της στο Φοινικόδασος στο Βάι της ανατολικής πλευράς και στην Ελαφόνησο στη δυτική πλευρά του νησιού).

Κατάφερε δε να αποσπάσει πλήθος ευμενών σχολίων και like που θα ζήλευαν και επώνυμες σταρ του θεάματος αφού σε δύο από τις φωτογραφίες έχει ξεπεράσει τα 900!

Δείτε τις φωτογραφίες της υποψήφιας βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας που έχουν σηκώσει θύελλα θαυμασμού στους διαδικτυακούς φίλους της.

kopan2

kopan3

kopan1

Η τελευταία φωτογραφία είναι ενδεικτική της καλής σχέσης που η κα Κοπανάκη διατηρεί με τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη: 

kopan4

Σχόλια