Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 05:52:25

rss

αναζήτηση

makripano

Ο αθλητισμός γεμίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Σπάτα



Αλλάξτε μέγεθος

koinoniko-pantopolio-1024x736

O Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «Η Άρτεμις» πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση σε συνεργασία με την Ηellas tang soo do assoc για τη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Δημ. Δημητρίου.

Οι μικροί φίλοι τουσυλλόγου με τους γονείς τους γέμισαν το γήπεδο ασφυκτικά για να παρακολουθήσουν την επίδειξη της κορεατικής πολεμικής τέχνης και παράλληλα γέμισαν και το φορτηγό της Πρόνοιας με τρόφιμα που προσέφεραν αντί εισιτηρίου.

Στην ομιλία της η διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Μαριέττα Λεοντάρη ευχαρίστησε τον Αθλητικό Οργανισμό, τον πρόεδρο Ιωάννη Λεδάκη, τους εργαζόμενους και όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερο από το αναμενόμενο.

Στην αναφορά που έκανε ο Λεδάκης τόνισε την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Α.Ο σε κοινωνικά θέματα και όχι μόνο αθλητικού χαρακτήρα, με την ανάλογη ευαισθησία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανοικτοί σε όλους τους φορείς για τέτοιου είδους παρεμβάσεις».

Επίσης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι απλόχερα προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την Ειρήνη Παπαδομανωλάκη και τον Σάκη  Σωτηριάδη.

Σχόλια