Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:58:23

rss

αναζήτηση

makripano

ΣΟΚ σε Κερατέα και Αρτέμιδα: 23χρονος αλλοδαπός αποπλάνησε 13χρονη μαθήτρια!



Αλλάξτε μέγεθος

apoplanisi aniliki

Κύθνος ή Κύθηρα; Κερδίστε δυο δωρεάν τετραήμερα προσφορά του www.notioanatolika.gr

Είναι από τις περιπτώσεις που το μυαλό σταματά ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με ένα μικρό κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου νεαρού αλβανικής καταγωγής.

Οι γονείς δεν είχαν καταλάβει τίποτα όταν πριν από περίπου δύο χρόνια η κόρη τους συνήψε σχέση με τον 21χρονο, τότε, Αλβανό!

Η μικρή μαγεύτηκε από τα όμορφα λόγια του αλλοδαπού «Καζανόβα» και δεν άργησε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια για να αρχίσει η μικρή να καταλαβαίνει ότι μια τέτοια σχέση δεν βγάζει πουθενά. Τότε ζήτησε από τον 23χρονο σήμερα, να χωρίσουν.

Αυτός όμως δεν το δέχτηκε! Άρχισε να την ενοχλεί όλο και περισσότερο, τηλεφωνικά σε σημείο μάλιστα που την έβριζε σε κάθε ευκαιρία.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, μικρή δεν άντεξε την κατάσταση αυτή και ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι επικοινώνησαν με τον αλλοδαπό ερωτύλο και του ζήτησαν να σταματήσει να ενοχλεί την κόρη τους.

Αντιδρώντας με τον πλέον άσχημο τρόπο ο αλβανός όχι μόνο τους έβρισε αλλά άρχισε και να βλαστημά.
Οι γονείς της 15χρονης, πλέον, κατέφυγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Η μικρή μίλησε σε ψυχολόγο της αστυνομίας και περιέγραψε την ερωτική σχέση της επί σχεδόν δύο χρόνια με τον αλβανό, σοκάροντας τους πάντες.

Ο 23χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Αρτέμιδας και Κερατέας, αναζητείται αλλά όσοι γνωρίζουν τη δράση του έχουν σοκαριστεί από τη σχέση του με την 15χρονη απ' όταν αυτή ήταν μόλις 13 χρονών!

Σχόλια