Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 03:34:55

rss

αναζήτηση

makripano

Δίχως τέλος ο εφιάλτης της εγκληματικότητας στη Χαραυγή Αχαρνών – Οι ευθύνες του δήμου (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

xaravgi agsotira

Με τα πλέον μελανά χρώματα, περιέγραψε για μία ακόμη φορά την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό Χαραυγή του Δήμου Αχαρνών, ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου, Σπύρος Καπετάνιος, σε συνέντευξή του στον planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Καπετάνιος εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπολίτες του στη Χαραυγή εξαιτίας και της γειτνίασής της με το «γκέτο» όπως χαρακτήρισε τον καταυλισμό των Ρομά στην Αγία Σωτήρα.

Ο κ. Καπετάνιος στάθηκε στις επανειλημμένες προσπάθειες του ίδιου και των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής να επισημάνουν την ιδιότυπη ομηρία στην οποία βρίσκονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στους υπεύθυνους της αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη χωρίς όμως να υπάρχει και το ανάλογο, από μέρους τους, ενδιαφέρον.

Παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Αχαρνών δεν παρεμβαίνει αποτελεσματικά προς τους αρμοδίους για τη διευθέτηση του χρονίζοντος προβλήματος της ασφάλειας χιλιάδων πολιτών.

«Εάν ήξερα ότι θα ήταν τέτοια η κατάσταση δεν θα ερχόμουν ποτέ να μείνω μόνιμα εδώ από το 1990 και μετά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του τοπικού εξωραϊστικού συλλόγου.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα πρόσφατα περιστατικά εγκληματικότητας τα οποία καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Σπύρου Καπετάνιου στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια