Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 23:30:05

rss

αναζήτηση

makripano

Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία»: Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας ψηφιακά



Αλλάξτε μέγεθος

mafgalilaia

Πασχαλινή ψηφιακή Δωροαγορά το Σάββατο, 10 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, στην ιστοσελίδα της https://galilee.gr/, διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, παιχνίδια, καλάθια δώρων, υποδήματα, βιβλία, διακοσμητικά, κατασκευές εθελοντών και πολλές ακόμα επιλογές για μικρούς και μεγάλους σας περιμένουν. Καλούμε όλους τους φίλους μας να κάνουν τις αγορές τους διαλέγοντας όμορφα δώρα, και να ενισχύσουν το έργο αγάπης της «Γαλιλαίας».

«Στη “Γαλιλαία” πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, αν όλοι οι ασθενείς με απειλητική για τη ζωή τους νόσο μπορούσαν να ζήσουν το περισσότερο από την κάθε μέρα που έχουν. Για να πετύχουμε το στόχο μας προσφέρουμε Ανακουφιστική Φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο και ALS, προλαμβάνοντας και ανακουφίζοντας τα ψυχικά και σωματικά συμπτώματα.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μονάδας.

Η «Γαλιλαία» ιδρύθηκε το 2010 υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και αποτελεί τη μόνη Μονάδα στην Ελλάδα που παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένη Ανακουφιστική Φροντίδα.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια