Αυτή είναι η ζωή του σκληρού Αλβανού "απαγωγέα" της 13χρονης Χριστίνας
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 18:22
Ιδιαίτερα σκληρό άτομο φαίνεται ότι είναι ο 23χρονος Αλβανός απαγωγέας της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα.
Το notioanatolika.gr μετά τη σχετική εισαγγελική άδεια για δημοσιοποίηση των στοιχείων και φωτογραφιών του παρουσιάζει, στιγμιότυπα της ζωής του Αλβανού ο οποίος αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» για τις αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας.
Το όνομά του λοιπόν είναι MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE και γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία.
Τα τελευταία χρόνια μένει στα Λουτρά Ελευθερών και δηλώνει... ντισκ τζόκει της hip hop μουσικής. Παράλληλα όμως έχει πάθος με τα αυτοκίνητα.
Εμφανίζεται τρυφερός με πολύ μικρότερά του κορίτσια – όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες – ενώ υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έχει αποκτήσει γνώσεις εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων παρότι δεν έχει υπηρετήσει σε κάποιον στρατό.
Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες οι αστυνομικές δυνάμεις παρότι τον ψάχνουν – υπενθυμίζεται ότι μαζί του βρίσκεται και η 13χρονη Χριστίνα – δεν μπορούν να τον εντοπίσουν αφού δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από αυτές!
Εντυπωσιακό εξάλλου είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά την εξαιρετικά δύσβατη περιοχή του Παγγαίου όρους κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των αστυνομικών οι οποίοι από το πρωί της Πέμπτης χρησιμοποιούν στις έρευνές τους και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία που παρουσιάζει το notioanatolika.gr είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού ο 23χρονος Αλβανός "ποζάρει" μπροστά σε μια βαλίτσα γεμάτη δολάρια.
Το ερώτημα είναι αν είναι αληθινα - οπότε σαφώς και υπάρχει θέμα - ή είναι πλαστά, οπότε και πάλι δημιουργούνται ερωτήματα!
Σχόλια