Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:36:13

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωνοϊός: Rapid tests στην Παιανία για δεύτερη φορά



Αλλάξτε μέγεθος

paian 2 raptest

Την πραγματοποίηση rapid tests για πεζούς οργανώνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα.

Οι δειγματοληψίες θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαρτίου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο πάρκινγκ της Ιωάννου Μεταξά μπροστά στην εκκλησία.

Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν (από την ηλικία των 10 ετών και άνω) και μαζί τους θα πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ καθώς και να δηλώσουν αριθμό κινητού τηλεφώνου όπου θα λάβουν το αποτέλεσμα της δειγματοληψίας.

Είναι αυτονόητο ότι για τα παιδιά δεν απαιτείται αστυνομική ταυτότητα.

Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας «1» στο 13033.

Οι αρνητικοί θα ενημερώνονται για τα αποτελέσματα με sms στο κινητό τηλέφωνο που θα έχουν δηλώσει ενώ κλήση θα δέχονται όσοι προκύψουν θετικοί.

Όπως σημειώνεται από τον ΕΟΔΥ, όσοι δεν λάβουν sms λόγω φόρτου δικτύου, είναι αρνητικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ΕΟΔΥ και δήμος έχουν ήδη διοργανώσει δύο δειγματοληψίες, μία στην Παιανία στις 20 Ιανουαρίου (όπου πραγματοποιήθηκαν 329 rapid tests και δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό στον κορωνοϊό κρούσμα) και άλλη μία στα Γλυκά Νερά στις 8 Φεβρουαρίου (όπου πραγματοποιήθηκαν 515 rapid tests και βρέθηκε ένα μόλις θετικό στον κορωνοϊό κρούσμα).

Διαβάστε σχετικά: Συμμετοχή έκπληξη από τους πολίτες στα rapid tests των Γλυκών Νερών – Τί έδειξαν τα αποτελέσματα (Βίντεο & φωτός)

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid tests στην Παιανία

Σχόλια