Date2

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 15:44:04

rss

αναζήτηση

makripano

Άγγελος Σκοπελίτης: Συνεπής αγωνιστής και επαγγελματίας αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος!

Αλλάξτε μέγεθος

skopel3

Ένα δυσαναπλήρωτο κενό αφήνει στην κοινωνία του Λαγονησίου αλλά και συνολικότερα του Δήμου Σαρωνικού, ο θάνατος του Άγγελου Σκοπελίτη ο οποίος έφυγε στα 52 μόλις χρόνια του σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την περιοχή.

Γεννημένος στη Νέα Σμύρνη την 1η Ιουλίου 1968, ο Άγγελος έδεσε τη ζωή του ολόκληρη με το Λαγονήσι αφού από τα πρώτα κιόλας βήματά του το χάρηκε και το γνώρισε όσο λίγοι δεδομένου ότι οι γονείς του είχαν ένα από τα πρώτα εξοχικά στην περιοχή.

Όταν το 2016 αποφάσισε να μετοικήσει εκεί, ένιωσε πως βρισκόταν στο σπίτι του και παρά τα προβλήματα υγείας που είχε δεν το έβαλε κάτω.

Συνεπής δημοκράτης αγωνιστής πρόσφερε από την εφηβεία του στον πολιτικό αγώνα για μια καλύτερη ζωή και μέχρι το τέλος του βίου του υπήρξε ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Σπούδασε λογιστική στην Αθήνα και για αρκετές δεκαετίες εργαζόταν σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία στο Καβούρι με τους συναδέλφους του να έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τη συνέπεια, το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Άλλωστε και ο 24χρονος σήμερα γιος του, Δημήτρης ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του στα Οικονομικά και αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ.

Μεγάλη του χαρά η 9χρονη Άννα – Μαρία, το δεύτερο παιδί του, που φοιτά σε σχολείο του Δήμου Σαρωνικού.

«Άγγελος, όνομα και πράγμα» είναι η φράση που πολλοί φίλοι, γείτονες και συνάδελφοί του χρησιμοποίησαν, μιλώντας στο notioanatolika.gr για να χαρακτηρίσουν την προσωπικότητα του ανδρός.

Η αγάπη του για το Λαγονήσι φάνηκε μέσα και από το διαδίκτυο όταν ίδρυσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ομάδα «Λαγονήσι Αγάπη μου» με μοναδικό στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία προς όφελος των συμπολιτών του.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν πάντοτε πρωτεργάτης εθελοντικών δράσεων στην περιοχή ενώ ιδιαίτερη ήταν η προσφορά του, μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της κόρης του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις τελευταίες εκλογές, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Σωφρόνη, τιμήθηκε από ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμπολιτών του οι οποίοι και με αυτόν τον τρόπο του αναγνώρισαν τη διαρκή προσπάθειά του για καλυτέρευση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του Λαγονησίου.

Ο Άγγελος Σκοπελίτης αναπαύεται πλέον από την Τετάρτη το απόγευμα στην αγαπημένη του περιοχή αφού ετάφη στο νεκροταφείο Καλυβίων.

Το notioanatolika.gr θεωρεί τιμή του την επαφή που είχε με τον εξαιρετικό άνδρα και εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Είναι σαφές ότι ο Άγγελος συνέβαλε σημαντικά καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του στη δημιουργία ενός Λαγονησίου για το οποίο όλοι θα είναι υπερήφανοι και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο των παραλιακών περιοχών της Αττικής.

skopel sofr

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια