Date2

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:41:08

rss

αναζήτηση

makripano

Οι απατεώνες – «φίλοι» χτύπησαν και στο Λαύριο!



Αλλάξτε μέγεθος

lavrio apateones

Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr  

Περίπτωση απάτης εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας 70 χρονών παρόμοια με εκείνες που έχουν φέρει σε απόγνωση δεκάδες συμπολίτες μας στα Μεσόγεια σημειώθηκε την Τρίτη και μάλιστα στην πλατεία Ηρώων του Λαυρίου.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ένα γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας παχουλός άνδρας περίπου 55 χρονών και μια ξανθιά, ψηλή κοπέλα καλοντυμένη, πλησίασε την 70χρονη.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν ο λογιστής του γιου της 70χρονης και έπρεπε να παραλάβει από την Εφορία για λογαριασμό του το ποσό των 2.000 ευρώ με την προϋπόθεση όμως να καταβάλει – ο γιος – το ποσόν των 600 ευρώ!

Για να γίνει πιο πιστευτός στην ηλικιωμένη γυναίκα προσποιήθηκε ότι μιλούσε με το παιδί της στο κινητό τηλέφωνο.

Η γυναίκα φαίνεται να πείστηκε και τότε το ζευγάρι με ευγενικό τρόπο την προσκάλεσε να μπει στο αυτοκίνητο για να τη συνοδέψουν στο σπίτι της ώστε να μην ταλαιπωρηθεί και να τους δώσει τα χρήματα.

Η 70χρονη τους παρέδωσε τελικά 550 ευρώ και τότε το ζευγάρι σε κλάσματα δευτερολέπτου εξαφανίστηκε.

Ήταν πια πολύ αργά για τη γυναίκα όταν κατανόησε ότι έπεσε θύμα αετονύχηδων. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι δράστες ήταν Έλληνες!

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το πολλοστό που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων παρά μάλιστα το γεγονός ότι πρόσφατα εξαρθρώθηκε σπείρα η οποία είχε... πρωταγωνιστήσει σε πολλές παρόμοιες υποθέσεις!

Σχόλια