Οι προθεσμίες για αυθαίρετα και ημιϋπαίθριους

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

aythaireta

Θέλεις 40” Samsung τηλεόραση 3D. Εχεις δώρο έως 99€! Πρόλαβε την προσφορά στο Public.gr  

Καμία νέα παράταση δεν πρόκειται να δοθεί, όπως διαβεβαιώνει γραπτώς το υπουργείο Περιβάλλοντος, σε ό,τι αφορά την υπαγωγή στους νόμους 4014/2011 και 3843/2010 για τους ημιϋπαίθριους χώρους.

Πάντως το γεγονός ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση είναι κάτι το οποίο είχε ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο. Έτσι όσοι το επιθυμούν μπορούν μέχρι τις 31 Μαΐου να κάνουν ό,τι πρέπει.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο ολοκληρώνει την επεξεργασία των προτάσεων που κατατέθηκαν στην δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης και το περιβαλλοντικό ισοζύγιο και θα το καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο νομοσχέδιο, περιλαμβάνονται ήδη διατάξεις για όσους έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του Νόμου 4014/2011, ή άλλων προγενέστερων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Οι πολίτες που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων του Νόμου 4014/2011 θα καλυφθούν από τις διατάξεις του νέου νόμου, χωρίς την καταβολή νέου παραβόλου και με συμψηφισμό των ποσών που έχουν ήδη καταβληθεί.

Σχόλια