ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θρασύτατοι Ρομά χτύπησαν μέρα – μεσημέρι στο Πόρτο Ράφτη

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

roma portorafti

Δεν υπολογίζουν τίποτα πλέον οι συμμορίες Ρομά που δορυν στα Μεσόγεια και μάλιστα πλέον επιτίθενται σε ανύποπτους πολίτες ακόμη και μέρα – μεσημέρι.

Τελευταίο θύμα τους μια συνταξιούχος 79 χρονών η οποία στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, δέχτηκε επίθεση από ένα ζευγάρι Ρομά την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα την πλησίασε ένα φορτηγάκι χρώματος βυσσινί και ο οδηγός της ζήτησε πληροφορίες για κάποια οδό που υποτίθεται ότι ήταν γραμμένη σε ένα χαρτί.

Η γυναίκα πλησίασε και είδε ότι το χαρτί ήταν λευκό. Πριν προλάβει να αντιδράσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο άνδρας με μιαν αστραπιαία κίνηση της άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Παράλληλα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση προς τη Βραυρώνα. Σοκαρισμένη η 79χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει κανένα άλλο στοιχείο.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στο Πόρτο Ράφτη αφού στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν και άλλες επιθέσεις αυτού του είδους από Ρομά στην περιοχή.

Σχόλια