Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:54:16

rss

αναζήτηση

makripano

Σε άθλια κατάσταση περιπολικά της αστυνομίας στη Νοτιοανατολική Αττική! (Σοκαριστικές φωτογραφίες)



Αλλάξτε μέγεθος

1 oxima

Φωτογραφίες οι οποίες σοκάρουν αφού αποδεικνύουν την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται περιπολικά Τμημάτων Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, δημοσιοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής (ΕΑΥΝΑΑ).

Τα περιπολικά αυτά χρησιμοποιούν τα στελέχη της ΕΛΑΣ επί 24ωρου βάσεως προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα παίζοντας κυριολεκτικά κορώνα γράμματα τη σωματική ακεραιότητά τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιεί σήμερα το notioanatolika.gr αποδεικνύουν όπως αναφέρει και η ΕΑΥΝΑΑ το πόσο απαρχαιωμένος και επικίνδυνος είναι ο στόλος των περιπολικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, για το οποίο, όπως τονίζει η Ένωση «οι υπεύθυνοι εθελοτυφλούν μέχρι να γίνει το κακό για το οποίο όμως θα έχουν άμεση ευθύνη»!

«Στα οχήματα με τα οποία περιπολούν, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά παρόλο που έχουν ήδη ξεκινήσει οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, έχουν εντός τους γυμνά καλώδια με ό,τι αυτό συνεπάγεται και επανειλημμένα ακινητοποιούνται εν κινήσει λόγω μηχανικών βλαβών», αναφέρει η ΕΑΥΝΑΑ.

Μάλιστα γίνεται αναφορά σε πρόσφατο παράδειγμα σχετικά με την «ακινητοποίηση την Τρίτη 16/06/2020 του οχήματος του Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου, έμπροσθεν την Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στην Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, λόγω μηχανικής βλάβης».

Όπως αποκαλύπτουν τα στελέχη της Ένωσης «οι συνάδελφοί μας από τύχη δεν έπαθαν κάτι σοβαρό καθώς το όχημα, εν κινήσει παρουσίασε βλάβη και χάρη στην ψυχραιμία των συναδέλφων, δεν είχαμε ατύχημα ακόμα και με κάποιον πολίτη».

Η ΕΑΥΝΑΑ καταγγέλλει «για άλλη μία φορά, την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα υπηρεσιακά οχήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής και καλούμε τους υπευθύνους να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση ή καλύτερα την αντικατάσταση αυτών» και καταλήγει: «Κάντε το πριν είναι αργά! Δεν θα έχετε δικαιολογία πως δεν ξέρατε…»!

Δείτε φωτογραφίες σοκ από την κατάσταση των περιπολικών της περιοχής:

2 oxima

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

3 oxima

Σχόλια