Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 01:24:40

rss

αναζήτηση

makripano

Αλθέα Κορωπίου: Ο κυνικός και αδίστακτος Δρ Θάνατος ψάρευε τα θύματά του ακόμη και σε μοναστήρια!



Αλλάξτε μέγεθος

pseftogiatros

Δεν δίσταζε να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο ακόμη και μέσα σε μοναστήρια προκειμένου να αποκομίσει κέρδος χωρίς να υπολογίζει ούτε στο ελάχιστο, την ανθρώπινη ζωή και την αγωνία πονεμένων ψυχών που βρίσκονταν ακόμη και ένα βήμα πριν από τον θάνατο!

Ο ψευτογιατρός του θανάτου από την πολυτελή έπαυλή του στην Αλθέα του Κορωπίου με την εκπληκτική θέα ολόκληρου του Σαρωνικού, είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύστημα και είχε χτίσει με προσοχή την εικόνα ενός επιστήμονα που δεν δεχόταν καμία αμφισβήτηση για τις «γνώσεις» του, ιδίως σε θέματα καρκίνου.

Ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τους άτυχους ασθενείς που «κούραρε» φτάνοντας στο σημείο να μην σέβεται, στο όνομα δήθεν αποτελεσματικών θεραπειών, ούτε επιθυμίες τους λίγο πριν διαβούν το κατώφλι του θανάτου.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ενός παιδιού μόλις 14 ετών που λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει ζήτησε να φάει ένα σουβλάκι.

Οι γονείς του ενημέρωσαν τον ψευτογιατρό κι αυτός με σκληρό τρόπο του το αρνήθηκε για να μην χαλάσει το… διατροφικό πρωτόκολλο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι θύματά του δεν ήταν μόνο απελπισμένοι ασθενείς αλλά ακόμη και ιερωμένοι τους οποίους χρησιμοποιούσε για να προσεγγίσει τα θύματά του.

Κάποιοι από τους ασθενείς του, όπως έχουν ήδη καταθέσει, άκουσαν για τον… γιατρό σε εκκλησίες όπου συζητιόταν το όνομά του και «πόσο καλός ήταν αφού εφάρμοζε επαναστατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση μορφών καρκίνου».

Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον απατεώνα να είχε εμπλακεί και σε άλλες «δραστηριότητες» έχοντας απομυζήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ από ιδιαίτερα γνωστό επιχειρηματία που ασχολείται και με μέσα ενημέρωσης.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μάλιστα του είχε καταθέσει και μήνυση για την οποία όμως δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία και κανείς δεν γνωρίζει εάν τελικά δικάστηκε και εάν τιμωρήθηκε.

Το όνομα που χρησιμοποιούσε ως ψευτογιατρός ήταν το «Νικ Κόντος» και το είχε… υιοθετήσει από την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ, αποτελεί δε συντόμευση του πραγματικού ονόματός του.

Τον πρόδωσε το πώς... έπλενε τα χέρια του!

Εντυπωσιακός όμως είναι και ο τρόπος που αποκαλύφθηκε η απάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, γιατρός γνωστής κλινικής στο κέντρο της Αθήνας, διαπίστωσε ότι ο 47χρονος απατεώνας δεν ήξερε ούτε πως να αποστειρώσει τα χέρια του πριν από την είσοδο στο χειρουργείο.

Το κουβάρι της απίστευτης αυτής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο κατηγορούμενος αναζήτησε συνεργασία στη γνωστή κλινική στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί συστήθηκε στον υπεύθυνο ως νευρο-ογκολόγος με έδρα την Ελβετία, ανιψιός γνωστού εφοπλιστή με πατέρα αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μάλιστα, είπε στον υπεύθυνο της κλινικής ότι έχει σπίτι στο Λαγονήσι και πως η σύζυγός του είναι κόρη άλλου γνωστού εφοπλιστή και ότι ο ίδιος αφιλοκερδώς βοηθάει μοναχούς και ότι έχει σχέση με την Εκκλησία.

Ο υπεύθυνος της κλινικής του πρότεινε να γραφτεί στο δυναμικό της αλλά ο… μαϊμού-γιατρός αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει επαφή με το δημόσιο και την εφορία!

Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν αναζητήθηκαν ποτέ τα πιστοποιητικά του.

Εν τέλει και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπεύθυνος της κλινικής έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε ασθενείς του 47χρονου. Τότε ήταν που άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον «συνάδελφό» του.

Αφενός διαπίστωσε ότι ο 47χρονος δεν γνώριζε πώς να αποστειρώνει τα χέρια του αφετέρου κατάλαβε πως τα όσα του ανέφερε για τις γνωριμίες του με πρόσωπα της Εκκλησίας του δικαστικού και επιχειρηματικού κόσμου ενδεχομένως να μην έχουν βάση.

Πάντως όπως προκύπτει είχε βάλει στο χέρι και ανθρώπους εκτός Αθήνας και Αττικής αφού το 2017 εμφανίστηκε στη Λάρισα και μάλιστα με στολή πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας τάζοντας μεταθέσεις!

Διαβάστε σχετικά: Αλθέα Κορωπίου: Το σπίτι – φρούριο του απατεώνα «γιατρού» που εμφανιζόταν και ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας!

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια