Εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις του Μαν. Κεφαλογιάννη με πολίτες του Λαυρίου και της Κερατέας (Φωτός)

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

kerlav1

Ουσιαστικές συζητήσεις με πολίτες τόσο του Λαυρίου όσο και της Κερατέας είχε σε πρόσφατες επισκέψεις του στις δύο πόλεις ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας – και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου – Μανώλης Κεφαλογιάννης!

Ο ηρακλειώτης πολιτικός αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχει η Λαυρεωτική για να συμμετάσχει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της Αττικής τονίζοντας ότι το λιμάνι του Λαυρίου είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μοχλός προς την κατεύθυνση αυτή.

Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα αναφέρθηκε στις δυνατότητες αυτό να αποτελέσει ένα λιμάνι κρουαζιέρας με ό,τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής.

Ο κ. Κεφαλογιάννης παράλληλα άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους τόσο του Λαυρίου όσο και της Κερατέας όχι μόνο στον τομέα της οικονομίας και του τουρισμού αλλά και σε αυτά της γεωργοκτηνοτροφικής ανάπτυξης αλλά και της αυτοδιοικητικής πορείας.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τους βουλευτές του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια και για το ενδιαφέρον τους και πώς αυτό μπορεί να μετουσιωθεί σε συνεργασία μαζί του προς όφελος των περιοχών.

Τόνισε δε ότι η καθημερινή επαφή του με τα κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης του δίνει τη δυνατότητα να συμβάλει αποφασιστικά σε κινήσεις ενίσχυσης των περιοχών μετά από πρωτοβουλίες των τοπικών παραγόντων.

Οι πολίτες του Λαυρίου και της Κερατέας με τους οποίους συνομίλησε είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν στον κ. Κεφαλογιάννη τις προτάσεις τους, αποδεικνύοντας την ευρηματικότητα αλλά και τη διάθεσή τους να μην γυρίσουν την πλάτη στις διαρκείς προσπάθειες ανάπτυξης της περιοχής τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παρότι οι δύο συναντήσεις ήταν προγραμματισμένες να διαρκέσουν μόλις μία ώρα η καθεμιά, στο Λαύριο διήρκεσε πάνω από μιάμιση και στην Κερατέα πάνω από δύο!

Η ικανοποίηση και από την πλευρά του κ. Κεφαλογιάννη και από την πλευρά των πολιτών ήταν έκδηλη και μάλιστα ο ευρωβουλευτής δεσμεύθηκε ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα επισκεφθεί και πάλι τις δύο πόλεις για να συνομιλήσει με τους κατοίκους της επί συγκεκριμένης βάσης.

Δείτε φωτογραφίες από τις δύο ιδιαίτερα εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη σε Λαύριο και Κερατέα:

kerlav4

kerlav3

kerlav2

kerlav5

kerlav6

kerlav7

kerlav8

Σχόλια