Date2

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 19:52:20

rss

αναζήτηση

makripano

Ενωμένοι και έτοιμοι για αγώνα δήλωσαν οι νεοδημοκράτες του Σαρωνικού παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές στα δημοτικά! (Φωτός)

Αλλάξτε μέγεθος

sar1

Μία από τις πλέον επιτυχημένες και μαζικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σαρωνικού του κόμματος, το βράδυ της Δευτέρας σε καφέ της Παλαιάς Φώκαιας.

Μπορεί η πρόσκληση να ανέγραφε ότι αφορούσε την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά, όμως ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες των Καλυβίων, του Λαγονησίου, της Σαρωνίδας, της Αναβύσσου, της Π. Φώκαιας, του Κουβαρά αλλά και των γύρω περιοχών να τα πουν από κοντά και να ζήσουν μέσα σε ένα κλίμα ενότητας αλλά και αγωνιστικότητας ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων.

Παράλληλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. απέδειξαν ότι γνωρίζουν από οργάνωση αφού κατάφεραν στον συγκεκριμένο χώρο όλοι να νιώσουν άνετα παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Παρόντες και οι τέσσερις βουλευτές Αττικής, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος καθώς και ο συνάδελφός τους της Επικρατείας καθώς πλήθος αυτοδιοικητικών και υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων αλλά και αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι άλλων περιοχών.

Επίσημος προσκεκλημένος ο βουλευτής Α' Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος στη σύντομη ομιλία του έκανε σαφή την αναγκαιότητα τα κάθε διαμετρήματος στελέχη να προχωρήσουν ενωμένα προς τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης ο οποίος στάθηκε και στην αγωνία του ίδιου και των συμπολιτών του για το Μακεδονικό ενώ ανακοίνωσε ότι με ίδια έξοδα θα διατεθούν δύο λεωφορεία – παράλληλα με το ένα της ΔΗΜ.Τ.Ο. - για όσους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, την Κυριακή.

Το εξίσου σημαντικό είναι ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν την εκδήλωση να πραγματοποιείται σε κλίμα έντασης εξαιτίας της διαφοροποίησης που υπάρχει μεταξύ γαλάζιων στελεχών της περιοχής ως προς τη στήριξη που παρέχουν στους υποψηφίους δημάρχους.

Έτσι συγκάθησαν και συνομίλησαν τόσο στελέχη που έχουν εκδηλώσει τη στήριξή τους στον κ. Σωφρόνη όσο και πολλά άλλα που στέκονται στο πλευρό του κ. Φιλίππου χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Άλλωστε όπως όλα τόνισαν το ζητούμενο είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από τα ίσα διαμείβονται στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της περιοχής όπου οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Κάπως έτσι άλλωστε, δηλαδή σε χαμηλούς τόνους και με διάθεση ενότητας, λειτούργησαν και οι τοπικοί βουλευτές οι οποίοι απέφυγαν με αριστοτεχνικό τρόπο και προς όφελος του κοινού κομματικού σκοπού, τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις οι οποίες τελικά δεν ήρθαν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις εξαιρετική και μαζική εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού:

sar2

sar3

sar4

sar5

sar6

sar7

sar8

sar9

sar10

sar11

sar12

sar13

Σχόλια