Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:19:37

rss

αναζήτηση

makripano

Άνοιξε ο δρόμος προς Βραυρώνα, ιδιαίτερη προσοχή στον περιφερειακό Μαρκοπούλου, παραμένουν προβλήματα ηλεκτρικού στο Πόρτο Ράφτη!



Αλλάξτε μέγεθος

nera markop

Μειώνονται σταδιακά τα προβλήματα που δημιούργησε η νεροποντή του «Ζορμπά» το Σάββατο και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε περιοχές του Δήμου Μαρκοπούλου.

Όπως ενημέρωσε μέσω του notioanatolika.gr ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου, Στέλιος Σιδέρης, η κυκλοφορία του δρόμου από το Μαρκόπουλο προς τη Βραυρώνα, στη θέση Βρύση Βραυρώνας, αποκαταστάθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και αφού μηχανήματα εργάστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και του πρωινού για να απομακρύνουν τα φερτά υλικά από την υπερχείλιση του χειμάρρου που περνά από το σημείο και καταλήγει στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας.

Πάντως στο σημείο υπάρχουν κώνοι ώστε να προειδοποιούν τους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή.

Ένα ακόμη πρόβλημα, το... κλασικό, υπάρχει στον περιφερειακό δρόμο Μαρκοπούλου, στο ύψος των εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής όπου οι οδηγοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί αφού τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη.

Βέβαια και εκεί υπάρχουν σημάνσεις και ταμπέλες που προειδοποιούν όμως το καλύτερο είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν την κυκλοφορία μέσω του σημείου και για τις επόμενες ώρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η εξασθένηση του «Ζορμπά» σε συνδυασμό με τη διαρκή επιφυλακή των υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου αποσόβησαν τα χειρότερα για την περιοχή!

Και ενώ ο δήμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ο ΔΕΔΔΗΕ... επιμένει σε μια άλλη πρακτική αφού η ηλεκτροδότηση περιοχών του Πόρτο Ράφτη δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί πλήρως με αποτέλεσμα κάτοικοί του να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τα συνεργεία βέβαια εργάζονται όμως προφανώς η... λύση στο όλο πρόβλημα είναι ένας καλός καιρός!

 

Σχόλια