Date2

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 17:56:16

rss

αναζήτηση

makripano

Δυο Κορωπιώτισσες έβαλαν τέλος στη δράση της... κυριλέ απατεώνισσας της Γλυφάδας!

Αλλάξτε μέγεθος

glifada apateonissa

Έμενε σε πολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα και κυκλοφορούσε με μια Μερσεντές εντυπωσιακή, η ιδιαίτερα καλοβαλμένη απατεώνισσα που είχε κάνει επάγγελμα της τις απάτες ανυποψίαστων – αλλά και αφελών – πολιτών!

Τελικά όμως δύο κοπέλες από την Αγ. Μαρίνα Κορωπίου ήταν η αιτία που συνελήφθη και πλέον θα... μετακομίσει στο κελί κάποιας γυναικείας φυλακής της χώρας αφού οι κατηγορίες που τη βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν τα αδικήματα της απάτης κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση και της παραβίασης της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η 57χρονη κακοποιός πλησίαζε πολίτες και αναπτύσσοντας αρχικά φιλικές σχέσεις, τους έπειθε ότι μέσω προσωπικών της γνωριμιών με άτομα σε θέσεις «κλειδιά» είχε τη δυνατότητα να τους εξασφαλίσει υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε πρεσβείες ξένων χωρών ή πολυεθνικές επιχειρήσεις, ζητώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για τη διαμεσολάβηση.

Ενδεικτικά, υποσχόταν θέσεις εμπορικού ακολούθου ή εκπρόσωπου ή διευθυντή εμπορικού τομέα στην πρεσβεία των ΗΠΑ ή οδηγού του Αμερικανού πρέσβη ή και υψηλές θέσεις σε αεροπορικές εταιρείες όπως η Fly Emirates!

Μάλιστα για να κάνει πιο ελκυστική τη... διευκόλυνσή της έκανε λόγο για μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Και βέβαια δεν ήταν μόνον αυτή η δραστηριότητά της αφού υπήρχαν και οι περιπτώσεις που κατάφερνε να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά υποσχόμενη προνομιακές επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις στο εξωτερικό ή κατοχύρωση για την αγορά ακινήτων που ανήκουν σε πρεσβείες!

Η... κυριλέ αετονύχισσα με τον αέρα της αριστοκράτισσας που δεν άφηνε κανέναν χωρίς να τον «δαγκώσει», είχε καταφέρει – σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας – να αποκομίσει, τα τελευταία δύο χρόνια, χρηματικά οφέλη 280.000 ευρώ από τουλάχιστον 39 θύματά της!

Παρότι έξυπνη όμως την πάτησε από δύο κοπέλες, μια 23χρονη και μια 28χρονη από την Αγία Μαρίνα Κορωπίου στις οποίες έταξε πολλά αλλά αυτές δεν πιάστηκαν κορόιδα.

Έτσι ήρθαν σε επαφή με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αστυνομικοί της οποίας προσημείωσαν χαρτονομίσματα 1500 ευρώ τα οποία οι κοπέλες θα παρέδιδαν στην απατεώνισσα για να τις... εξυπηρετήσει.

Συναντήθηκαν μαζί της σε καφέ στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα και μόλις της παρέδωσαν τα χρήματα εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και της πέρασαν χειροπέδες!

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι της και στην πολυτελή Μερσεντές της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλές τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παράνομη δραστηριότητα της.

Σημειώνεται ότι η 57χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για την εμπλοκή της σε συναφή αδικήματα.

Σχόλια