Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 06:51:19

rss

αναζήτηση

makripano

Μαρκόπουλο: Κλέβουν ακόμη και τα ρολόγια της ΔΕΗ από πολυκατοικίες!



Αλλάξτε μέγεθος

rologia dei

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν πλέον οι πολίτες στα Μεσόγεια αφού πλέον πέφτουν θύματα κλοπής ακόμη και για ακραία πράγματα.

Θύμα ενός τέτοιου περιστατικού έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, και μια 47χρονη γυναίκα η οποία γυρνώντας στο σπίτι της σε πολυκατοικία στο Μαρκόπουλο διαπίστωσε ότι δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Παραξενεύτηκε η γυναίκα αφού είχε πληρώσει τον λογαριασμό και πίστεψε αρχικά ότι επρόκειτο για μια διακοπή του ρεύματος σε όλη την περιοχή της.

Γρήγορα όμως διαπίστωσε ότι τα άλλα διαμερίσματα αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας είχαν ρεύμα και κατέβηκε στον χώρο όπου βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ για να καταλάβει πού ήταν το πρόβλημα.

Με έκπληξη διαπίστωσε ότι το ρολόι του σπιτιού της είχε... κάνει φτερά. Αμέσως επικοινώνησε με τον ΔΕΔΔΗΕ για να δεχθεί την απάντηση από τους υπαλλήλους του ότι όχι μόνο δεν το είχαν πάρει εκείνοι αλλά κι όταν το συνεργείο πήγε για έλεγχο, την Τρίτη, δεν βρήκε ρολόι για να κάνει καταμέτρηση.

Η 47χρονη προσέφυγε τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την κλοπή του ρολογιού της ΔΕΗ και όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν αφού κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο.

Το περιστατικό καταδεικνύει ότι οι... γνωστοί – άγνωστοι που δρουν στην ευρύτερη περιοχή των μεσογείων αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Σχόλια