Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:19:39

rss

αναζήτηση

makripano

Πολιτική Ανυπακοή Τώρα!



Αλλάξτε μέγεθος

120

Το δικαίωμα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, είναι η νόμιμη Άμυνα που έχει ο κάθε Πολίτης απέναντι στην αυθαίρετη εξουσία από όπου και εάν προέρχεται.

Σήμερα στην Πατρίδα μας, η Κρατική εξουσία και η Βουλή των 300, οδηγούν τη Χώρα μας, στη Φτωχοποίηση, την Υποτέλεια και στον Εθνικό Εξευτελισμό.

Οδηγούν τον Λαό μας, στην Ανέχεια, την Ανεργία και την Πείνα και διαπράττουν Εθνικό Έγκλημα που Οδηγούν στη μετανάστευση το σημαντικότερο τμήμα του Έθνους μας, την Ελληνική Νεολαία, που με τόσες Θυσίες και τόσο Κόστος σπούδασε ΔΩΡΕΑΝ η Πατρίδα μας.

Το Δικαίωμα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ δηλαδή το δικαίωμα της Αντίστασης σε μια παράνομη Εξουσία είναι αυτονόητο και έγινε αυτονόητο από την στιγμή που η Κυβέρνηση και κατ’ επέκταση η Βουλή, έχασαν την Νομιμοποίηση τους, με τις ενέργειες και τις πράξεις τους.

Η υποχρέωση ΥΠΑΚΟΗΣ στην εξουσία, εκπηγάζει από το Κοινωνικό Συμβόλαιο που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την Άσκησή της, δηλαδή τη συγκατάθεση των Πολιτών, οι οποίοι βεβαίως ΔΕΝ παρέχουν τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ.

Από τη στιγμή που γίνει αντιληπτό ότι η Εξουσία έχει παύσει να εκφράζει τη ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, τότε έχουν παραβιαστεί οι όροι του Κοινωνικού Συμβολαίου και επομένως αίρεται η Υποχρέωση Υπακοής στην Εξουσία (αυτό ακριβώς υπονοεί και το Ελληνικό Σύνταγμα όταν αναφέρεται στη Διάσταση Λαού - Κυβέρνησης).

Σήμερα η Διάσταση ΛΑΟΥ - Κυβέρνησης είναι εμφανέστατη και είναι πασιφανές ότι η πολιτική εξουσία έχει παραβεί όλους τους όρους του Κοινωνικού Συμβολαίου.

Σήμερα στην Πατρίδα μας, υπάρχουν όλες οι άμεσες και έμμεσες συνθήκες που δικαιολογούν και ΑΠΑΙΤΟΥΝ την προσφυγή των πολιτών, στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και αυτές οι συνθήκες είναι:

1. Όταν οι Νομοθέτες ΔΕΝ ενεργούν προς όφελος των ΠΟΛΙΤΩΝ .

2. Όταν διαπιστώνεται εκτεταμένη ανομία, με αποτέλεσμα τη μη εφαρμογή των νόμων και καταπάτηση του Συντάγματος.

3.Όταν οι φορείς της εξουσίας (Κυβέρνηση και Βουλή) καταχρεώνουν τη χώρα ή σπαταλούν τους πόρους που τους έχουν εμπιστευθεί οι Πολίτες.

4. Όταν η Πολιτική Εξουσία στερεί την ιδιοκτησία των Πολιτών έμμεσα η άμεσα χωρίς την έγκριση τους.

Όλα αυτά ΣυνΕλληνες, στρέφονται στοχευμένα κατά της πολιτικής Εξουσίας, που έχει παραβεί όλους τους όρους του Κοινωνικού Συμβολαίου, που την έφεραν στην Εξουσία και Δεν στρέφονται εναντίον των Πολιτών οι οποίοι είναι Υποχρεωμένοι να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ στην Πολιτική Ανυπακοή, διότι «Ανεξέταστος Βίος ου Βιωτός Ανθρώπω», όπως είπε και ο Σωκράτης.

Έλληνες η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, δεν θα σωθεί εάν παραμείνει απλά στο Ευρώ, χωρίς να έχει ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΗΘΙΚΑ και οι ΝΟΜΟΙ της ΔΕΝ εκφράζουν τη ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Η Πολιτική Εξουσία ΔΕΝ ασκείται ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ, θεσπίζεται για συγκεκριμένους σκοπούς και αναδείκνυεται η τελολογική της φύση.

Αυτή ακριβώς η τελολογική φύση της Πολιτικής Εξουσίας, είναι ο παράγοντας που Νομιμοποιεί ηθικά την άσκηση της, αλλά είναι και ο ίδιος παράγοντας που παρέχει την δυνατότητα καθαίρεσής της, όταν αυτή χάσει το Ηθικό της έρεισμα όπως αναφέρει και ο Locke στις πραγματείες του.

Συμπολίτες το ΕΘΝΟΣ μας σήμερα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά την ενεργοποίηση των άρθρων 1, 52, 120 του Ελληνικού Συντάγματος και ειδικότερα την παράγραφο 4 του άρθρου 120.

«Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ( ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ) ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑΝ (ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ) ΚΑΤΑΛΥΣΙΝ ΑΥΤΟΥ ».  

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!


Ευχαριστώ θερμά τον Λέκτορα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Ν. Πολίτη, που χωρίς τη βιβλιογραφία του και τις γνώσεις που μου έδωσε διαβάζοντας την, δεν θα ήταν δυνατή η συγγραφή αυτού του άρθρου .

Δημήτρης Αχ. Βασιλείου
Πολιτικός Επιστήμων
τ. Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας .
πρ. Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών της Ελλάδος Ν. Κλείτου στην Κυβέρνηση Κων/νου Μητσοτακικό.

Σχόλια