Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:55:17

rss

αναζήτηση

makripano

Εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος χειριστή γεωργικών μηχανημάτων στην Κερατέα (Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι)



Αλλάξτε μέγεθος

trakter eksetaseis

Εξετάσεις υποψηφίων χειριστών–οδηγών γεωργικών μηχανημάτων (τρακτέρ) θα πραγματοποιηθούν στην Κερατέα, στις 10 το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερατέας στην Κεντρική Πλατεία Κερατέας.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων χειριστών θα περιλαμβάνουν θεωρητικό - γραπτό(110 ερωτήσεις) και πρακτικό μέρος (οδήγηση).

Απαραίτητα δικαιολογητικά υποψηφίων

1. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες (έγχρωμες μικρές ταυτότητας)

2. Παράβολο 15 ευρώ - (Ηλεκτρονικό παράβολο → www.gsis.gr → e-παράβολο → για μη Πιστοποιημένους χρήστες → χορήγηση παραβόλου → φορέας: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Μηχανήματα-Εξηλεκτρισμός)

3. 3. Φωτοτυπία της Αδείας Οδήγησης αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου (εφόσον υπάρχει)

4. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου .

Η διαδικασία για την έκδοση που παραβόλου

1. Δημιουργία Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική ηλεκτρονική φόρμα για τη χορήγηση του παραβόλου που επιλέγει και η εφαρμογή εκδίδει μοναδικό ψηφιακό «κωδικό παραβόλου» που αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό παράβολο. Στη συνέχεια θα εκτυπώνει το ηλεκτρονικό παράβολο για να το καταθέσει στον φορέα.

2. Πληρωμή Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό του e-Παραβόλου σε οποιαδήποτε τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ με τον «κωδικό παραβόλου» (σε κατάστημα της τράπεζας ή και στα εναλλακτικά δίκτυα - ΑΤΜ, Web banking και phone banking).

3. Κατάθεση Παραβόλου στον Φορέα: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει-χρησιμοποιήσει το e-Παράβολο στον φορέα για τον οποίο το έχει εκδώσει. Στην συνέχεια, ο υπάλληλος του φορέα, θα κάνει τον έλεγχο και τη δέσμευση του e-Παραβόλου μέσω της εφαρμογής.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις 110 ερωτήσεις στις οποίες θα εξεταστούν οι υποψήφιοι οδηγοί.

Σχόλια