Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:48:45

rss

αναζήτηση

makripano

Την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος του Ο.Λ. Λαυρίου



Αλλάξτε μέγεθος

limanilavriou

Αναμενομένη ήταν η αντικατάσταση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννη Ζαρολιάγκη από την Κυβέρνηση όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr.

Όχι βέβαια για τους λόγους τους οποίους επικαλείται ο πρώην δήμαρχος Λαυρίου στη... θριαμβευτική ανακοίνωσή που εξέδωσε την Τρίτη αλλά διότι είχε ήδη υπάρξει η επαφή ανάμεσα στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο πλέον έχει λόγο στον ορισμό των νέων επικεφαλής όλων των Οργανισμών Λιμένων της χώρας αφού τα λιμάνια βρίσκονται... καθ' οδόν προς αξιοποίηση!

Έτσι την Παρασκευή - σύμφωνα πάντοτε με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr -  αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι διορισμοί των νέων προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων σε πολλά λιμάνια της χώρας και το σχετικό έγγραφο θα φέρει τις υπογραφές των υπουργών Οικονομικών και Εμπορικής Ναυτιλίας.

Βέβαια τα στοιχεία αυτά καταρρίπτουν τον... μύθο που προσπάθησε να δημιουργήσει ο κ. Παπασταυρόπουλος για άμεση αντίδραση και ενόχληση ακόμη και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τη στάση του απερχόμενου προέδρου Γιάννη Ζαρολιάγκη κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του λιμανιού του Λαυρίου.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη νέα ανακοίνωση του Στ. Παπασταυρόπουλου:

Διαβάστε επίσης: Λαύριο: Εγκαίνια στο λιμάνι με την πλάτη γυρισμένη στην τοπική κοινωνία!

Σχόλια